Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Khamis, 21 Julai 2011

contest nona:u like,u good ..

due date: 21JULY sebelum 8.30 pagi


yeah3!! assalamualaikum w.b.t!! buat first time nyerr aku nk buaat CONTEST !!!
okayhh aku buat niih sebab aku suke tgk org yg joiin..aku pun suke joiin org punye GA @ CONTEST..so aku haraap adelaah yg sudii walaupun followers bru beraperr..ngeyh3..
takper2...kalau lebiih 21 org..,aku sudii meneruskannyerr...

SYARAT2 YG WAJIB :
  1. TULIS ENTRI YG BERTAJUK 'contest:u LIKE  u GOOD!!' ..haa..letakla almt website aku kt entri tuh@ tajuk entri..dan mesti backlink ke blog ini...~mkne: bile bukak almt yg dituliis tuh..@bukak banner tuh...mesti ke blog aku..yerr
  2.  
      2.   KLIK LIKE KT PAGE INI YG terbaek
      3.   then KLIK kt piic ini yg SOPAN
      4.   sambung ayat...'' aku/saya suka berblogwalking sebab....'' (tak lebiih 21 perkataan)..penggunaan peribahasa dikira satu...mcm KRGN BM la derr..~in engliish sure can..i'm understand ok~
tp reasons sebab merapatkan silaturrahim tuh aku tak moh ok..dh biaserr...aku tolak itu answwer..sorry~
  • then TINGGALKAN LINK entry dan ID FB DI TEMPAT KOMEN blog saya ini atau FB..sure aku layan..shoutbox?..lambat dilayan@ tak dilayan..hehe..aku inform if salah..tp lau mood ta baek..aku reject..hehe..kejaam lorrh~

SYARAT YG SUNAT :
  • FOLLOW BLOG ini yg sdg korg bce niih( kalau tak nk takpe..nnti pemenang aku g terjah terus blog dia)
  • letak banner..huhu tak letaak takperr...tak penting pun muka nona tuh..(rendah diri)..
  • tag dua org..kalau byk lg baek..at least..pomot piic and LIKE PAGE SHAWL TUH..CRIIK PIIC AKU NO 62..kih6..erm pomot la kt fb kew..kt emel kew...kt skype kew..twitter kaa...kt toilet dlm umah kew..jnjii bukn kt tepi kubur..tkut aku!!!

HADIAH..THE WINNERS WILL GET :-
khas buat pengguna maxis and celcom..sorry..DIGI tak tersediia== 
  • RM 5 TOPAP utk pemenang utama dan keduaa
  • mungkiin ade pemenang ketiigaa kalau ramaii.. hadiiah still topapp...duiett poket ngah ade niih~
  • semua yg menyertaai akn aku letaak di senarai bloglist dan jadiik entry melekaat selama satu minggu 2 harii..aku akn promote dan promote...aku terjah blog awk...dan aku senaraikn kepada..:
          -- blog cumel
--blog sempoi
--blog jualan terbaek/berduet
--blog sopan

cara pemilihan pemenang:
  • sape yg IKUT SYARAT2 WAJIB..dan berdsrkan ayat kamo0 yg disambung itu...hehehhh hati2 lol~
  • sepuluh terawal secara random..
  • yg ketiiga mungkin ade..dan caranya rahsiia...~
  • laaki ke pompuan kew...old blogger kew...new blogger kew...aku mahu tahu jugaakk..haku suke gilew lau awk dan awk dan awk JOIIN inii meyyh~
  • jika mse aku pnjg gilew..lebeyh 24 jam..wakakakk...hehee..aku follow back korg yg joiin..yg LIKE PIC tuh..muliiaa wo0...
 haaa?! apemcm babes?! okay yg important:
due date: 21 july sebelom 8.30 pagi..ahaaa..pagi2 buta dh close already maa

BAEK JOIIN..REZEKI ADE DI MANA2..!!! engaaat taaw!!!

aku nak tag..

==cik nanakimie
=== shiera
=== ayu
===hafiz
====semua blogger...(hohohohhhh0)

25 ulasan:

Cik Purple berkata...

join:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/contest-nona.html

ita berkata...

http://ita-contest.blogspot.com/2011/06/jom-join-nona.html

ita @ atiron_2000 dah joint

♥kisah hidupku♥ berkata...

http://belognoordiana.blogspot.com/2011/06/jom-join-nona.html
dah like sume...

atien berkata...

join :

http://atienabila.blogspot.com/2011/06/jom-join-nana.html

id fb : fatin nabilah

baby berkata...

@ hehe..thabks to cik purple,ita,kisah hidupku dan atien..for joining me..i will check..
dun worry..huhu..wait n see yeah!!

Mun berkata...

http://munimun.blogspot.com/2011/06/jom-join-nona.html

kalau ade yg tak kene btau eh..hehe.gudluck utk contest shwl tu :)

aqishah berkata...

done like

QUEENPINK berkata...

salam

maafkan queenpink sebab queenpink tak pos lagi hadiah nona..queenpink dah siap packing mini mug,fridge magnet dr mnggu lps lg..tapi queenpink takde masa nak g pjbat pos untuk pos ekspres hadiah 2...hadiah utk pmenang perfume,queenpink pos biasa je..tapi utk mini mug,queenpink nak pos ekspres sbb takut pecah..huhu..sori ye..jika nak juga hadiah,queenpink tukar mini mug dgn hadiah lain blh?

abazilah berkata...

joined .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/jom-join-nona.html

fb id : ainaa bazilah

baby berkata...

okie tq ainaa...
erm..QP...takper2..

fyna berkata...

wat contest?
gud luck dear.
:)

baby berkata...

okie syg fynaa..
tak nk jo0iin yerr

meoww cat berkata...

join tau nona...

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/contest-nonau-likeu-good.html

Cik Rose Cute berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cik Rose Cute berkata...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/contest-nonau-likeu-good.html

Truely Aimie Diyanna Benignant berkata...

creatif giler rse cm nk join :) hik2
Comel Blog n entry2 nye.

boleh saya mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

Mun berkata...

hai..nk tnya..awk ade ubah syarat2 contest ke? rasa mcm dulu takde slogan..hehe.

Mun berkata...

sory, baru perasan comment awk. id fb:munirah mohammad

zahid4world berkata...

woot.. sorry sebab lambat komen. Ada berita mengecewakan ckit... saya bukan budak unikl... sebab lambat, saya tanya member saya budak unikl macam mana plajar perempuan kat sana..
unikl tu banyak tempat.. kalau kat unikl miat tu.. perempuan jarang pakai baju kurung..

diyadeary berkata...

Nona..

awak dah check entry nie?

http://www.diyadeary.com/2011/07/big-giveaway-winners.html

fiQ'Ra berkata...

saya nak join leh ? hehe.. ;)

baby berkata...

joiin jelaaa cik fiqraa..huhu

Cik Wani berkata...

done like!

^_^

baby berkata...

k cik wanii..tq taw!

deqlis berkata...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/07/contestu-like-u-good.html

Jom join GA Deqlis.. Timaceh