Set Up Photobooth Untuk Occupational and Health Day

Photobooth Siap || Bulan November adalah bulan Keselamatan Dan Kesihatan. Kalau 16 Mei.. Hari Guru..tapi OSH day bulan ni.

So tempat kerja aku mengadakan aktiviti setiap hari Rabu dalam bulan ni.. Sebagai Contoh.. Team dari klinik kesihatan datang untuk health screening dan ada pihak yang beri talk.  Aku one of safety member..Dan dapat pulak part photobooth.. Ahdoi.. Takde idea... Ni pun setelah Google dan tanya tanya pendapat ramai.. Cuma part props tu.. Memang of course my favourite lahh

Finally. Its done! YAY! 

Simple. Letak logo logo keselamatan jer... Belon tu ditambah selepas pelancaran majlis.... 



Part mencabar.. Buat props 4 segi nih.. Sebab sedaya upaya jimat.. Guna kotak yang ada je dalam kilang aku ni... Hoho.. 
Dengan nak buat kerja lain.. Dengan nak hadap benda alah ni.... Budak dalam lab dah tengok tengok aku.. Hehe


Apa pun. SAFETY FIRST okayh! 

1 ulasan:

Thanks For Coming !
I appreciate your comments or idea!
Saya Sayang Awak ~