Zon Jimat RM 2 Cawangan ke -54 Kini Dibuka di Masai, Johor

Helllooo All! We are Yellow, YOU ?


ZON JIMAT CAWANGAN KE-54 || Baru-baru ni, bapak aku bagitahu ada kedai baru, confirm aku suka... Haha.. Inilah dia.....Zon Jimat RM2 ! Fuhh......memang betul-betul jimat ! Dia punya RM2 tuh, takde tambahan RM0.10 atau sen lain pun tau! Memang ngam ngam harga ! Meskipun murah, kualiti masih ada.. Terjamin... Aku tengok makanan atau minum dijual pun okay, Tak sampai expired date lagi. Kawasannya, besar sangat tuh tak la....Tapi banyak jugak barangnyaa. Suasana..agak kepanasan sikit aku..dengan ramai orangnya lagi...tapi sebab terujaa masuk kedai baru..then boleh lagi diabaikan...


Sila baca tuhhh! Gila ahhh ^__^
Taukeh gilaaa... Harga lagiii gilaaaa!!!! Hahahaha~


Macam-macam aku beli, antaranya pen....gula-gula, kek pandan...Air mineral botol besar 1.5 L - 2 botol hanya RM2! Diingatkan, takde sen-sen pun..........Uishh! Mana boleh tak rembat..HIKSS.

Aduduuu, kena menahan nafsu nihhh~



Nahhh....aku excited lah tengok bag bawah ni...Timbul-timbul gitu bunga nya...tapi rupa-rupanyaaa...corak saja lah tuuu ! Mana ada 3D  ui! Hehee~ Comel lah semua design! Gewam!

Topi birthday corak kaki....

Belon untuk parti....
Belon yang dalamnya berbiji-biji tuu..aku macam nak beliii tapi belum nak buat parti lagiii...Hoho!
Boleh tahan murah ehh...RM2??

Syampu pun ada. Garlic okayh! Bau wangi, meskipun diperbuat daripada Garlic. Tunggu syampu habis, aku nak try lah~

Syampu

Apa lagi yang comel-comel?

Bakul simpan barang.
Terselit senyuman di situ...aku pun tersenyumm je tengok~


Tabung kahwin !! Hahhahaa~

Penyapuuuu pun cute....Hehee...Tengok, member aku beli bulu ayam...sesatu dia teliti okayh!
Perhiasan untuk dinding pun ada lahhh~ RM2...takde lebih, takde kurang.....

Barang lain? Seperti biasa...memang ada camni....


Cawan, Pinggan mangkuk, Senduk, bekas makanan, pasu bunga..makanan dan minuman ringan...

Tapi kan, tetap ada satu sudut khas, di mana barang-barang seperti sejadah, jam dinding, yang lain harganya, bukan RM2...Harganya masih dikira murah jugak berbanding beli di kedai lain.. 

Nak tahu banyak lagi? Boleh singgah ke kedai Zon Jimat ni eh! Details ada di penghujung entri.

 Kejap! Tengok apa aku beli.....................Teka, ini apa??

Lampu Tidurrrrr ! Alololoooo.... Comel sangat...HAHA

Ok, bagi yang nak singgah dapatkan barang murah tapii berkualiti nih, sila singgah ke alamat berikut ye!

No24,25,26,27,28,
JALAN SEHARUM 5,81700 PASIR GUDANG,JOHOR





Saya happy bila keluar dari sini! Yay!!!!

Walaupun tak berapa sejuk macam mall lain, tapi dapat barang dengan harga murah yang masih ada kualitinya.... aku redah aje........Mohon diperbaiki untuk itu nanti ok :)







P/s : Beli apa yang perlu, jangan ikut nafsu ye sayang.......Kahh3..Peringatan buat diri sendirii untuk lain hari~


5 ulasan:

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!