Nikmatnya Aiskrim Belgium Dark Chocolate keluaran Family Mart!

Belgium Dark Chocolate Sofuto, Family Mart ||  Teringin benar nak merasa bila nampak keluar kat wall Facebook minggu nih..


Jadik, kita try la yok! Memang mengancam habis!! Dari malam Merdeka...aku singgah tapi habis.... Finally...lepas kempunan malam tadi..... Apa rasa dia??

Rasa coklat lahhh.. Hehe... Tak berapa manis tapi sedap sebab dark chocolate tu memang pekat. Aku sukaaaaa....bila tengok semula gambar...teringin lagi nih!!! 

Dah dahlah tu tekak giant Nona ! Hahaaha... 

P/s : Bahaya kalau selalu ke Family Mart.... Fuh!

6 ulasan:

  1. akak pun baru cuba petang tadi..hahahaha

    BalasPadam
  2. belum sempat rasa lagi.. esok nak terjah lah

    BalasPadam
  3. Sedapnya. Nak beli petang semalam, tp hujan dan malas pula nak keluar rumah 😅. Next time rasa, hehe.
    Tgok entry nona lagilah tak sabar nak rasa 😅🤣

    BalasPadam
  4. Oiiii tak hagak=hagak nak menunjukk...Sis ko cut sugar ni, eee bawak-bawak insof hahahahaa

    BalasPadam
  5. Alaa family mart sini manjang maintenance jeee mesin eskrem dia. T_T

    BalasPadam

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!