Kacang Rangup Memang Sedap!!

Kacang Rangup Sedap || Bestnya bila pergi majlis mana mana..dapat ngap kacang.... Kali ni aku dan family pergi satu majlis perkahwinan .. Walaupun perut dah kenyang..tapi bila ngap kacang ni...terasa bak ngap lagi dan lagik! 😃 Berebut dengan my dad okay...to eat this...



Kalau tak fikir orang belakang ramai nak duduk lagi..memang aku dah habiskan aje..

Hahaa... Nice 👍 

So if anyone nak tempah untuk majlis...dipersilakan lah ea... Info seperti dalam gambar......

7 ulasan:

  1. nampak sedap tu non..nape tak post sini sikit

    BalasPadam
  2. Wahhh boleh order utk godies kawen nih.

    BalasPadam
  3. Nampak pun dah tau sedap. klu mkan ni confirm tak sedar dah habis sebalang.. hihi

    BalasPadam
  4. Ohhh kacang mcmni mmg sedap. klau dkt sni dia mcm pedas2 sikit. tpi beli borong lah dkt kedai2 borong kacang

    BalasPadam
  5. Sila belanja Sis ko Nonnnn hahahaha

    BalasPadam

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!