Kisah Lucu || Bergambar dengan Awek Jepun

Bergambar dengan awek Jepun ||  Hai! Minggu ni dua kali aku masuk ke Singapore, sampaikan member aku tertanya-tanya...aku mintak kerja ke apa kat sana?? Haha

OK.

Dipendekkkan cerita, semalam semasa dalam perjalanan pulang nak pergi ke stesen monorel, kitaorang melintas jalan..Terserempak lah dengan dua orang minah Jepun ni... They are so cute! Ops.. aku bukanlah peminat artis Japan or Korea, tapii teringin buat kenangan gitu..

Aku ajak cousin aku, untuk tanya dan amekkan gambar. Muka dorang masa kami cakap tu, siap dengan soalan 'Nande?' . Yela...dorang maybe tak sangka, ade jugak orang luar nak bergambar dengan dorang.... Nande means... 'KENAPA' 


Sporting habiss! Macam nak sama muka takk ^___^

Apa yang lucuu?

1. Ekspresi muka dorang yang tertanya-tanya kenapa budak nih tiba-tibaaa??
2. Dorang keluarkan jugak monopod........Nak selfie ! Confirm dorang post jugak gambar kitaorang...

Kehh3~

~Tapi, sebab nak cepat..dan kejar yang lelain dah kedepan......hm.. tak sempat mintak facebook dorang... Kalau tak, ada geng Japan....kann. Tak puas satu, kasik selfie pulak...

Tuhh sepupu i ~ Dia faham sikit-sikit bahasa Jepun...

Ichi.. Ni... San !!
Maksud : Satuu..Dua..Tigaaa....


:: Tiba-tiba rasa comel bahasa Jepun...hahaa....Zaman student dulu memang rajin mintak movie/anime Jepun kat member.... tapi tak ketagih punn :: 




Notahati : One day, i will go to Japan..........



==========================================


Jika anda sedang bercuti di luar negara, anda boleh cuba melayari eSemakan untuk mendapat panduan tentang pelbagai aplikasi dan review online. Contohnya, anda boleh menyemak keputusan anak-anak melalui tutorial saps ibu bapa yang disediakan oleh mereka, menjejaki keadaan pendidikan anak anda dengan segera."




4 ulasan:

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!