OOTD dan kisah Hari Raya Përtama!

Jun 06, 2019

CantiK OOTD dan kisahnya|| Seperti biasa, setiap tahun family kami dari Batu Pahat Johor akan bersama sama konvoi pergi Pontian. Sebab banyak kawan dan saudara mara kat sana sebelum nenek berpindah ke batu pahat.

Awal pagi lepas subuh dah bangun. Amek turn solat dan mandi..Target selepas habis je solat sunat. Terus bergerakk.

So this is our routine setiap tahun. Mintak maaf..memaafkan... Dan kasik duit raya.. Hehe...
My cousin with nenek :)

Geng warna warni Aidilfitri.
Yes. Tema kami semua warna warni janji happyyy!8

Aku rasa nenek aku lebih cantik dari cucu cucunya. Yang pakai spek hijau tu..hihi

Ke kubur. Menginsafi diri.

Nenek jumpa member lama. Semoga cik Norli sihat selau tau. Nak datang lagi akan datang




Adik beradik sisturr.. Semua lain lain warna.. Haha. Layanzzz :)

OK

Settle 6 buah rumah untuk hari raya pertama.. Sampai isyak kami jalan..tapi sebelum 10 malam dah selamat sampai rumah untuk berehat..Sebab raya kedua mesti ramai gila datang rumah nenek aku.. Dan kami pun nak kena balik JB ... Raya ketiga aku dah kerja -,-

Di sebalik gambar gambar cantik...cousin i nihla yang rajin dan pandai take photo nok! Masih muda dan single :) :)

Ok... Ada yang puji cantik baju aku tu... Actually baju ni aku beli time dorang offer nak clearance stock tau. Tapi lace..masih up to date untuk 2019 ni kan.. Huhu...  Setakat ni.. takdelah jumpa baju yang sama masa hari raya semalam..

So here belanja satu gambo. Mana tahu korang ushar IG dorang..then berminat jugakk...

Kebarung Azizah namanya.


Memang best kainnya. Tapi lace kan... Agak panas sebenarnya.. Aku tak beli size ngam ngam badan dan baju ni best sebab wudhu and breastfeeding friendly. I lovee tauuu!

Ok lah. Sekian saja cerita raya pertama seorang Nona.


:: How about you?? ::

You Might Also Like

6 00 otak engineer COMMENT

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!