Sedap Jugak Almond Sesame keluaran Chocodaps!!

April 16, 2019

Sedapnya Coklat || Hi!  Ini cerita hari tu masa singgah ke Festival Islam Johor. Banyak betul makanan dan minuman halal yang dipromote...  Memang aku la antara yang merasa setiap kali dipelawa. .hahahaa.. ..tapi tak semua kita beli...maap ea....


So ni antara yang aku beli....Coklat...aku nampak status Kak Ain sebelum tu.....Sedap je.... Aku dah jumpa..memang rembat. ...fuhhh!!!

Almond Sesame nama diberi.....first time try... Boleh tahan....dalamnya almond hancur. Disalut camtu.. Sedap.....ngam..Cute pun iye...ku fikir telur apo tu.hahahaa....


Yang bawah ni..memang dah biasa jumpa..tapi aku makan pun selalu time raya je....


Packaging macam ni :-

Suka....memang tak nyesal...ada yang nak cuba atau pernah rasa dan nak jadi agent ke..bolehla Contact seperti di bawah :-

Fadzlyna Binti Md Fadzil
014-270 6819

You Might Also Like

3 00 otak engineer COMMENT

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!