Yes! Anoher 365 days, Hi 2 0 1 9 !

Januari 02, 2019

HELLO 2019 !



Selamat Jalan 2018. 365 hari yang sangat mencabar..Tak kisah, dari segi alam pekerjaan, atau kehidupan seharian.. dan sekarang... kita lakarkan semula 365 hari untuk 2019 pulak. Semoga panjang umur untuk ke tahun tahun seterusnya.. AMIN.


Oleh itu, niatkan untuk jaga kesihatan, kuatkan diri, always bersemangat, positif dan berjaya !
Tingkatkan kepercayaan kepada Pencipta yang Esa !!

Wishlist? Banyak, always ada.......bukan setiap tahun je, malah setiap hari, setia waktu..ada je azam atau keinginan yang nak dicapai selagi NYAWA bersama jasad, Selagi SEMANGAT bersama jiwa.

Selagi percaya pada DIA. 

So, teruskan berusaha serta berdoa..............semoga 365 hari ini dipermudahkann ! Panjang nampaknya tapi pejam celikk..........EH, NAIK DAH USIA aku... ~mula lah main apps kat Facebook tu~ Hahaha~

Bgai yang dah tercapai hasrat sebelum ni, TAHNIAH ehh ! Dan yang sedang bermula atau sedang mengejar, ALL THE BEST !


 Please, Doa untuk Seorang Nornaqiyah jugak ya............. Thanks , Lebiu !






Sekian,

Salam Mesra !





You Might Also Like

5 00 otak engineer COMMENT

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!