Maintain in Giving Love is One of Hardworking
NOVEMBER 2018 !!

Selasa, 10 Julai 2018

Sambutan Raya-Raya JDT Blogger !!

Meriah Potluck Raya ~ ||  Hai ! Syukur masih bernyawa..

Woww.... Berjaya jugak akhirnya jayakan program potluck ni, hehe~ Last year kat Tasik Pasir Gudang, but this year.... buat kat rumah cantik da bomb one of JDT Blogger ! Sis Lin ramah tamah orangnya !



Jumaat lepas, seperti dirancang, tuan rumah masak dan tetamu datang bawak makanan lain untuk dimakan beramai-ramaii ~ Konsep potluck kennn.... Tapii, aku datang bawak perut jer ! Sebab datang lambat der ! Last week, kena cover budak cuti...kira ada open house lain, yang nih je la aku sempat datang, muahhaahha~

Tuan Rumah..nihla sis Lin...  cantik kan...peramah benorrrr okayyyyhhhhhhh~

Jommm layan picture...................



FOOD REVIEW kerr??

Senarai menu :-
  • Lontong bersama ungkep ayam dan sambal goreng.
  • Nona Manis
  • Rendang Daging
  • Keropok
  • Roti Jala
  • Serawa Durian
  • Sandwich
  • Brownies
  • Biji-biji coklat
  • Air Kotak plus cendol
  • Tembikai

Time aku datang, dorang dah busy membungkus, kekekee~ Yela, kul 10 baru nak nampak muka...
Tapi aku tetap menjamah apa yang ada sampai kenyang perut, suka hati.....hahaha..

Ini antara blogger yang terlibat beraya raya :)







 

 
Kak Mia, Kak Eda and Ain zfa


Siapa lagi ada...?
Haa.....ini dia :-


Overall, nice to meet all of youuuuu !! Terima Kasihhh banyakkkkkkkkkkkkkk sebab mengenyangkan perut ramai...hehehe..sedap belakaaa..siap aku tapau nasi impit and ayam ungkep..nona manis jugak..lalalala~

Gigih tau derang..tak macam I... apa pun xdak bawak...inshaALLAH, next time...ada ~




6 ulasan:

Sis Lin berkata...

Kekeke datang time membungkus, tapi nasib baik sempat lagi makan kann..
Terima kasih Nona :)

Sunah Sakura berkata...

hahahahahah! gambar food review takleh blah!

PeRdU cINta berkata...

Alhamdulillah...bestnya.....meriah.

Normi Nieza berkata...

bestnya port luck raya..:)

Ika.S berkata...

Bestnyaa. Meriah meriah hehe :)

Farahain ZFA berkata...

masa loceng bunyik tengah tapau2 tuh "eh siapa ehk"..laaa nonaaaa...hhahahhaa...nasib ade balance2 lagi makanan..