Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Khamis, 7 Jun 2018

Wow ! Kini Super honor Day Menampilkan honor 7A dan honour 10 Edisi Phantom Green !

Ekslusif di Shopee Malaysia || Hi ! Nona nak share something special yang mesti korang suka dan dapatkan... Nak-nak kalau handphone dah tengah buat hal, tapi bajet tak banyak...haaa, elok sangat ushar sekarang.. Siapa tak kenal dengan Shopee kan? Popular dengan harga barangan yang berpatutan setanding kualiti ~


Ya, good news , baru-baru ni salah satu online shop popular di Malaysia, Shopee telah bekerjasama dengan pihak honor untuk melancarkan honor 7A dan honour 10 edisi Phantom Green, pada jualan murah Super honour Day yang bakal berlangsung 8 Jun 2018 inii !

Ok, Apa yang best sangat dengan Super honor Day ini? 

SEBAB boleh dapat 30% diskaun untuk kesemua produk honor. Fuhh, ON tak ONZ !

Dan, the best thing is, honor 7A dijual dengan harga yang sangat mampu milik !


Only RM 429? Dengan spec yang berbaloi tu? 
Fuhh, murahhh, murahhh ~



Inilah dia spec honor 7A tuhh.

 

Syoknyaa kalau beli satu nih, bagi mak ke...bagi yang tersayang, dahla murah, spec pun elok je~

Display
·         5.7 inch 1440p x 720p + display with 16,700,000 colors, 283 PPI
·         18:9 wide screen
·         Multiple-point touch-sensitive screen

Size and Weight
AUM-L29A:
·         152.4 mm (L) x73 mm (W) x 7.8 mm (T)
·         Approximately 150g (including the battery)
AUM-L29B:
·         152.4 mm (L) x73 mm (W) x 8.05 mm (T)
·         Approximately 150g (including the battery)

Operating System
·         Huawei EMUI 8.0

Processor
·         Qualcomm MSM8937, Octa-Core (4 x 1.4 GHz+4 x 1.1 GHz)

Battery
·         Typical value: 3000 mAh battery
·         Charging duration: approximately 180 minutes from supplied charger [1]
·         Airtime: GSM: 31 hours, WCDMA: 18 hours. [2]
·         Standby time: GSM: 898 hours, WCDMA: 921 hours, LTE TDD: 811 hours, LTE FDD: 826 hours, Dual-card: 349 hours. [3]

Memory
AUM-L29A
o   ROM: 16 GB
o   RAM: 2 GB
o   Expandable storage: microSD card (up to 256 GB)[4]
AUM-L29B
o   ROM: 32 GB
o   RAM: 3 GB
o   Expandable storage: microSD card (up to 256 GB)[5]

Camera
AUM-L29A
·         13-megapixel rear-facing camera with auto focus
o   Photo resolution: up to 4160 x 3120
o   Video resolution: up to 1920 x 1080 (1080P)
·         8-megapixel front-facing camera
o   Photo resolution: up to 3264 x 2448
o   Video resolution: up to 1920 x 1080 (1080P)
·         Mode: Panorama, HDR, watermark, timer function, and time-lapse mode
AUM-L29B
·         13-megapixel rear-facing camera with auto focus
o   Photo resolution: up to 4160 x 3120
o   Video resolution: up to 1920 x 1080 (1080P)
·         8-megapixel front-facing camera
o   Photo resolution: up to 3264 x 2448
o   Video resolution: up to 1920 x 1080 (1080P)
·         Mode: Panorama, HDR, watermark, timer function, and time-lapse mode

Audio/Video
·         1080P full HD video recording and video playback
·         Audio file format: *.mp3, *.mp4, *.4gp, *.ogg, *.amr, *.aac, *.flac, *.wav, *.midi
·         Video file format: *.3gp, *.mp4, *.wmv, *.asf
·         Image format: *.png, *.gif , *.jpg, *.bmp, *.webp, *.wbmp
·         3.5 mm headset jack

SIM card
·         Dual nano-SIM cards


Nak kena rembat jugak la rasanya..hehe... So, apa lagiii ?

====================================


Untuk menikmati keistimewaan pada Super honor Day, layari: https://www.hihonor.com.my atau https://shopee.com.my/honormy.officialstore





#SuperHonorDay #ShopeeMY



3 ulasan:

Erni Hasmiza berkata...

Wow murah dah tu

Sis Lin berkata...

OK dah boleh beli, jomm kita skodeng Shoppee...hehehe

Mar Mansor berkata...

harganya jauh lebih murah di shopee.macam berbaloi beli..
JanjiKita