Bertanggungjawab ke atas orang yang kamu sayang
JULY 2018 !!

Rabu, 27 Jun 2018

SALAM AIDILFITRI 2018 YOU ALL !!!

AIDILFIRTI 2018 || Hi Assalamualaikum ! Syukur masih bernyawa. Finally, my lappy already sembuh ~ Betapa kurindu nak berblog oi ~ kat HP, tak syok sangat nak tengok....i still nak guna laptop.

So sempena Syawal ni, Nona pun memaafkan kejadian ini, kuhantar repair laptop ke kedai :)


Orang lain dah start open house, kita baru nak wish raya ~ muehehe~

Selamat Hari Raya dan mintak maaf kalau sepanjang kenal di media sosial .... kita ada sakitkan hati awak-awak..... Yang memag dah jumpa dedepan, dah berwatsap jugak, maap kalau kata-kata i yang jujur and annoying kan anda semuaaaaa~



Adik, sepupu dan maksu akuu................

 

Grandma !

Kami beraya di Batu Pahat this year :)
-------------------------------



Ok lah, how your raya ?? hihi

8 ulasan:

Ibu Dilah berkata...

Selamat hari raya Nona.. maaf zahir dan batin..

Warisan Petani berkata...

Salam lebaran 1439H

Normi Nieza berkata...

selamat hari raya nona..:)

ejulz berkata...

Salam aidilfitri :)

Illya LeYa berkata...

Selamat Hari Raya Nona...
Salam 0-0..

Sunah Sakura berkata...

selamat hari raya nona!!!

Sis Lin berkata...

Selamat hari raya Nona...
Maaf zahir batin ..

Farahain ZFA berkata...

selamat hari raya !.hehhehee..