Bertanggungjawab ke atas orang yang kamu sayang
JULY 2018 !!

Sabtu, 30 Jun 2018

Beli Kereta Di Tijani Motors Sdn Bhd



Misi Mencari Kereta di Tijani Motors Sdn Bhd || Wow! Seksinya kereta kat atas nii ! Anyone mencari kereta baru? Sebab kereta lama dah semput-semput tuh? Atau terfikir nak bagi hadiah kat orang tersayang ??

Haaa, jom survey Tijani Motors kerana mereka menyediakan harga terbaik untuk kita semua tau~

Syukur kepadaNYA, pada hari Jumaat bersamaan 27/04/18 yang lalu, Tijani Motors Sdn Bhd berbesar hati menjemput JDT Blogger ke majlis perasmian perniagaan mereka.




Tijani Motors ditubuhkan untuk menjadi salah sebuah perniagaan automotif terutamanya dalam kategori kereta import terpakai yang dimiliki oleh usahawan Bumiputera. Ini merupakan langkah permulaan untuk mencapai 'Visi Johor Berkemajuan' dan seterusnya berkembang ke seluruh Malaysia.

Selain daripada lokasinya yang menarik, produk-produknya yang berkualiti,  Tijani Motors sebenarnya adalah pengedar kereta import yang pertama di Pontian. Wow !



Ok, bersama rakan niaga, Yamud Enterprise, Tijani Motors bakal menjadi pemangkin dalam industri usahawan automotif import terpakai di daerah Pontian. Untunglahh.. bangga siapa orang Pontian..hehe

Jom kasik geram tengok kereta cecantik semuaaa...padu !

 



Tijani Motors merupakan salah satu penjual kenderaan import, baharu dan terpakai  yang dipercayai dan berpengalaman. So tak perlu risau untuk berurusan dengan mereka.




Kalau nak tahu, sebelum nama berubah menjadi Tijani Motors Sdn Bhd, ia dikenali sebagai Tijani Transport Sdn Bhd dan telah ditubuhkan sejak 2013 lagi.

Scroll di sekitar majlis perasmian :)

 

Datuk Hj Mhd Tahir Bin Haji Mohd Noah, Pengarah Urusan bagi Tijani Motors 
sedang memberikan sepatah dua kata


Disusuli ucapan dari YB Datuk Ir Hasni 


 
Hadirin yang dijemput

 
Persembahan Video






SEMOGA PERNIAGAAN TIJANI MOTORS SENTIASA DIBERKATI 
DAN BERJAYA SAMPAI BILA-BILA

Amin


Tahniahhh Tijani Motors ! 


INFO LANJUT UNTUK SEMUA :-


Alamat      : Lot 979, Bandar Pontian Kechil, 82030Pontian , Johor

No telefon : (+6)013-685 4217 (Dzol)
                  : (+6) 012-709 9908 (Ismail)

Emel          : info.tijanimotors@gmail.com

Facebook   : https://www.facebook.com/tijanimotors/
Instagram   : https://www.instagram.com/tijanimotors/

============================================

Kereta baru? Pilih Kereta Anda sekarang !

====================================


 

Diinspirasikan oleh 'Misi Dekad Baharu Johor' yang telah diilhamkan 
oleh YAB Menteri Besar Johor dalam merealisasikan Visi Johor Berkemajuan,
Tijani Motors berjaya melangkah setapak lagi !

#JOMBELIKERETABARU !


7 ulasan:

Sis Lin berkata...

Alhamdulilah..
Tahniah buat semua..

Mas Zull berkata...

Assalamualaikum nona...alhamdullilah ...jom beli kete...

Uyul Rosli berkata...

jom jom beli kereta raya!
Uyul Rosli | JDTBlogger

Mia Liana berkata...

cuci2 mata... jom beli kereta...

aprilia berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

nia berkata...

cantik-cantik kereta tu..salam singgah

Siti Yang Menaip berkata...

belum mampu nak beli yang baru. insyallah one day =)