Menu Lunch Nona Berharga RM5.00

Januari 13, 2018

Assalamualaikum, hai ! Syukur bernyawa hari ni :)



LUNCH 12/01/18 ||  Ok, just nak tepek apa yang aku makan time lunch ...start 12 haribulan.

Bukan apa, at the end, aku nak totalkan kesemuanya berapa untuk bulan nih...sepanjang makan lunch kat tempat kerja..

Kalau before nih, after makan berat, nak makan kuih singgit la..asam..air kotaknya lagi..but this year,
I'm trying to minimize kan makanan tambahan lagi...tolak hari bercuti lah...

Nak tengok jika ada perubahan kepada tenaga, or body ku..hahahaa~.~

Untuk kerja macam aku, nasik amat kuperlukan tau...Jangan suruh aku benti, sebab dulu benti, selalu sangat sakit sikit sikit:)

 

Dua ekor ikannn........Nyummm3!!!

Siapa favourite ikan je paham macam mana sedapnya... 
Sayur? Tak minat sangat tauge tapi, makan jugak...tak banyak pilihan masa ni.huhu

Kenyang. Dah cukup :)

TOTAL: RM 5.00


You Might Also Like

5 00 otak engineer COMMENT

  1. murah dah rm 5.. dekat sini susah kot nak dapat harga macam tu ...

    BalasPadam
  2. murahnya lunch nona! Jealous tengok

    BalasPadam
  3. Kat area saya, nasi tengahari RM6.
    Kalau ambil sayur dan ikan RM5.50 dan kalau ambil ayam dan syur RM6.
    Beza 50sen je.

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho