Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Sabtu, 25 November 2017

Beli barang branded di SG Shop Sangat Memuaskan !

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa ini hari....



SG SHOP ||  Ok, just nak share betapa happy nya aku bila barang dari SG Shop dah selamat sampai.. Ninja Van mesej baru ni, terus terbukak mata saat mengantuk waktu kerja..hehe...

Target dapat sebelum hari keluarga kilang aku pada 11 and 12 November hari tu...tapi tak sempat jugak...ahhaaha~ Agak lewat but its ok.


Let's scroll dua barang nih !

1. Ladies Bag 2017 New Tide All-Match Korean Fashion Personality Handbag Shoulder Messenger Bag Of Middle-Aged Mother ( RM 24.04 )




Aku ushar punya ushar, finally rembat lah bag Chanel nan satu nihh..... i am not one of Chanel lover atau branded lover tau~ tapi alang-alang dapat voucher, aku pon grab ler....

Acah nak ada barang branded satu dalam simpanan...haha.. tak pernah aku ada bag yang padu means bentuk dan materialnya agak berat... just this once, and aku tidak pernah ada handbag full colour pink ....  hehe....ok or nope ?



YEAH, YES IT IS ! Aku suka! Sebab memang favourite colour , the condition is okay tanpa calar dan zip jugak tak rosak.......component dalam seperti dalam gambar.





Next barang,

2. Shipping Korea Rhinestone Brooch Pin Brooch Badge LOVE Fashion Elegant Woman  (RM7.02)

 

Cantik ! I LOVE YOU ! Haha~ Memang blink blink masa aku tengok tuh....
Aku saja try beli brooch nih sebab nak tengok, macam mana pinnya bila dihantar melalui online....so, ok or nope? Ha ah, yesss....it is ok.... ngam ! Di hujung pin macam ada kancing lagi supaya lagi rapat pinnya..... aku suka weh !




I am really satisfied with this online shop... They got my trust ! Aku saja nak pulang balance duit dalam wallet... tengok macam mana...then betul dapat... wow ! Double trust ! Kalau nak SG Shop pulang balance duit pon okay, tak perlu takut untuk beli barang..Cuma kalau tak jadi beli barang, takda refund duit lah once benda dah masuk dalam warehouse nya....ok :)


Oh ya, dalam SG Shop, ada satu Smart Shop, no hidden charges, all are display early, so mudah..aku beli barang yang ada logo Smart saja.... Nanti aku story pasal Voucher RM500.00 yang aku dapat dari SG Shop. Ok? Doakan aku berjaya type entri tu..ahhahaha~



*Actually, aku menang contest INI hari tu, then dapat voucher, baru aku rembat barang ni semua*Jimat nakkkk~



SIAPA NAK JUGAK USHAR BARANG DARI OVERSEA yang UNIK atau BRANDED atau AWESOME??? Haaa, JOM TERJAH SG SHOP now, SG SHOP MALAYSIA !



=================================================

--- Nanti Nona settle OOTD dengan barang-barang ni, I save the memory here... ok :)

#nonapuashati
#customerSGSHOP
#happy




4 ulasan:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Cntik beg tue . Murah macam tak kena dengan harga kan . Selalunya online shopping lagi murah harganya berbanding kedai2 . Terpaksa usha sg shop lah cam ni

Raydah berkata...

bestnye

Cik Tie berkata...

wahhh.. tak try shopping lagi kat sini

syuhada salleh berkata...

penah jgk shopping dgn sgshop.