Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Ahad, 29 Oktober 2017

TRIP TO MUAR : Bahagia Milikmu Wahai Member ! !

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa ini hari :)


21 OKTOBER 2017 || Jalan Ke Muar hadiri majlis perkahwinan member lama, Ezzah nama panggilan. Aku and Syidah memasing bawak adikk...hehee...all can be driver tau!



Best tengok member lama dah kahwin! Inilah pertemuan pertama setelah kali terakhir jumpa, masa form 3 ! Fuhhhh lama gila kannnn !



Dia makin kecik comel, aku makin sihat bam-bam..lorhh ~ Rindu tau, rindu angat !

Berseri sungguh hari bahagia dia! Suka lah tengok make-up dia..ehhehe~


Nampak pelamin, untuk berapa orang??
Haaa... Simple tapi nice kan !

Untungnya buat majlis kat kampung, sebab kawasan luas...... 

Pelamin pun muat dua pasang pengantin...

 

Ok...aku first time tengok tempat tetamu ambil makanan berhias macam gini.

Rasa macam..ehh..aku salah majlis ke? Hehehe~

Siap berbumbung camtu....macam kat hotel pulok....



Sementara tunggu pengantin nak bersanding.

Member baik masa form 3, until now, rumah dekat der! Satu negeri ~


Chak ! Pengantin dah keluar ! Sweet nampak dorang....

Dari sekolah ni perkenalan..kekal wehh !

OPS. 
Jap......ada dua pengantin laaa..



SELAMAT PENGANTIN BARU KALIAN !



Tahniah Ezzah dan Pasangan, Her Sister with Pasangan too !

Semoga kalian berbahagia dan berjaya membina sebuah keluarga...

AMIN YA RABB


~Yay, HALAL DAH !!!!!! Cepat-cepat dapat baby, nanti nak ajak main sama....inshaALLAH jika berjumpa lagi~

=============================


--------Terima kasih sangat kepada Syidah and adiknya, sebab kasik naik kereta....
kereta baru kowt ! Dapatlah sampai.......-------------

Kalau kereta aku? HM.....Tidaklah gamaknya~ Huhu...Sekian kisah hari tuuu ~








10 ulasan:

Ann Ishak berkata...

tahniah kepada mempelai :D

Mrs Pip berkata...

seronok dpt jumpa kawan lama ....
semoga bahagia pada sang mempelai.

Ana Suhana berkata...

Wah ana pun br pertama kali tengok tempat makanan di hias cantik. Selalu kosong je kan. Event kalau di dewan2 sekali pun.

Siti Rohaida Yusof berkata...

lain dari yang lain kan tempat hidangan makanan tu...nanti time nona boleh la buat macam tu jugak

mamapp berkata...

Cantiknya perantin.. muar kampung mama ni

Mimi Azirah berkata...

Dapat jumpa kawan kawan lama memg seronok kan..tahniah kpd pengantin

sis gee berkata...

cantikknya pengantinnn

atiehilmi dot com berkata...

cantik warna pelaminnya.. lembut je.. hee~

Cik Puan Ena berkata...

Hai awk..wahh jln muo ye..dah try mkn tmpat best?

Nona Qiyah berkata...

Terima kasih semua...mendoakan kebahagiaan mempelai....
Mrs Pip, of course...... happy..

Ye sis semua, cantik kan tempat amek makanan tu..teruja tengok....dihias jugak tuu..hoho~

Wow, mamap.....kampung eh? Syoknyaa~

Yes awok semua...pelamin yang simple je..tapi boleh tahan cantikkk..gituu~

Cik Puan Ena, belom lagiii, tsk, tskkk !