Berjaya masuk ke dalam Bloglist.

Oktober 13, 2017

Assalamualaikum, hai !
Syukur masih bernyawa :)



Ok, Nona rasa, hari tu memang dah janji nak buat senarai bloglist selama sebulan bagi yang dah join contest tapi tidak menang.... atau tidak dikira ehh !

Sangat lupa uii itu hari..............

So, SINI link Giveaway, while nama peserta DI SINI 



Tahniah semuaaaaaaaa, maka dengan ini, masuklah ke dalam bloglist nona selama sebulan.


Terima kasihhhh !

Sila terjah sebelah, tajuknya Bloglist Sebulan. 

You Might Also Like

3 00 otak engineer COMMENT

  1. tahniah pada yg berjaya tu.. 😊

    BalasPadam
  2. assalamualaikum. singgah pagi dari "http://www.mialiana.com/2017/09/senarai-url-blog-32.html"

    #jmbelog ~ i am not blogger i just follower
    https://belogsjm.blogspot.my/2017/10/blogging-dan-kerjaya-anda.html

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho