Festival Hujung Medini Himpunan 3 buah negara

September 23, 2017

Assalamulaikum . Hi ...... Syukur masihh bernyawa :)


Ok, hari nii Nona nak kongsi info menarik ............. terutama buat org Johor dan peminat acara kebudayaan.

Ini adalah festival yang membuat himpunan 3 buah negara , (Malaysia, Indonesia, Singapura)


Image may contain: text 


Yes, minggu hadapan. Sila tandakan pada kalendar, buat peringatan di telefon bimbit agar tidak tertinggal aktiviti FREE macam nih. Pelbagai aktiviti akan diadakan serta persembahan yang tidak mengecewakan....................

*Ok, jom sebarkan, hehe...saja kongsi awal....Next week Nona seru lagi tau !*

Untuk pertanyaan lain, boleh hubungi : 07-221 0091

Facebook                   : Yayasan Warisan Johor



Tak sabar nak berzapinn, ewahhhh~ hehee


#jdtblogger
#johorean

You Might Also Like

2 00 otak engineer COMMENT

  1. Wah menariknya sebab kumpul 3 negara. Tapi jauhnya nun di selatan. Saya jauh nun di utara. Huhu. Selamat berzapin orang2 Johor :)

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho