Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Khamis, 28 September 2017

Bestnya Jadi Practical Student

Assalamualaikum, hai !

Syukur, masih bernyawa ini hari....

Ok, ni kisah seminggu lalu, di mana student praktikal nak habis intern kat tempat kami....


Bestnya jadik practical student , sebab boleh enjoy-enjoy lagi... Kalau dah kerja, kau tak boleh nak memain sangat , tak bagus untuk kesihatan...EH, Bukan..Tak baik untuk persekitaran, takut nanti cuai dan banyaklah kesalahan yang akan terjadi.

Well, takdelah enjoy sangat, cuma boleh bersenang-senang sikit, sebab kalau ada masalah, kau takkan dipersalahkan 100%, coz u have your SV and rakan lain untuk membantu 100%

 
Jusco, Tebrau

Jadik, lepas dah habis, apa lagi....kita enjoy ! Keluar wayang sesama, tengok cerita Abg Long Fadil 2, sebab time tuh dah takda cerita best yang lain, nih pun dah lambat dekat 45 minit dari waktu beli tiket...


PUAS HATI JUGAK TENGOK MOVIE ZIZAN TUH, lawak gilo !

Ok, layan gambar yang jadi kenangan nih jap !


 



Yang sebelah tudung merah, berpelukan tuh, ha...itu budaknya.... Sopan gitu tapi ramah, and nakal-nakal..ahahhahahaha...tak nakal sangat, just suka ngusik gituuu~



Ok lah dik, semoga kau bahagia dan berjaya membina kehidupan,
semoga murah rezeki dan diberkatiNYA.


AMIN YA RABB !










3 ulasan:

Cik Puan Ena berkata...

Mmg best intern kn..kita dilayan mcm adik sendiri.. tp klu keje jgn harapla bole main2 keje.. bos marah taw..

farhanna jafri berkata...

best intern kalau dapat akak senior best. Kalau dapat yang tak best, membuli aje kerjanya huhu

adianiez AIDA berkata...

kat opis aida memang kerap ada adik praktikal.
comel lote.
rajin. most of them yes kami buat mcm adik sendiri.
sebab dia bantu kita buat keje, kan.