DONE : Redeem voucher Shopee

Ogos 08, 2017

Hai,

Syukur masih bernyawa hari ni..............1

Ok, sapa baca pasal Memori aku dengan Shopee? Kan aku jadik princess dalam tuu, hehe~

Then as a gift, I got Voucher from Shopee !

Lets see, apa Nona pilih dengan menggunakan Voucher tuh?

 

Teka ?? Apakahhh??!

 

Cakkkkkkkk ~



Palazo Pant (02700)
Colour : Navy Blue


Total harga sehelai : RM 13.90
Postage                  : RM 5.30

Promo Code          : ( - ) RM 10 Voucher

Jumlah pesanan terakhir : RM 9.20


Order pada : 29/7, 11.35 malam. 
Then 2/8, pukul 12.41 tengahari selamat sampai..baru lepas rehat, kenyang nak tertidooo...

Tup tup datang......Semangat weh dapat barang ! Fuhhhh !




Palazo ni, keluaran dan milik JOCELYNPURPLE, mereka buat online shop dalam Shopee.

Memang berkualiti, aku suka, and suka gilerrrr, kain lembut, lain sikit dari Palazo aku pernah pakai before nih, biasanya lagi melekap, tapi yang nih, tak sangat................Saiz besaqq kott, kih3~



OOTD, belom ada, tapi dah pakai hari tu, cuma lewat petang, tak bergambar lakk...
Nanti try OOTD jap bila free.. hehe~


Yang rajinn shopping sana, singgahlah Jocelynpurple..murah and berbaloii kan ~

So, nak kenal lebih about Shopee?? SILA TERJAH SHOPEE


Thanks Shopee ! A memory with you, Will always play in my mind.



You Might Also Like

9 00 otak engineer COMMENT

  1. wahhh bergaya sakan dgn palazo baru..hehehe

    BalasPadam
  2. cantiknya palazo tue.. harga pun tak mahal. ada voucher, kena bayar sedikit sahajalah yea...untung sis..

    BalasPadam
  3. Wah..murah ..dapat diskaun lgi tue . Selamat ber ootd denggan palazo baru

    BalasPadam
  4. wow bestnya dapat voucher! Sayang takde ootd sekali kalau tak, mesti cantik hihi

    BalasPadam
  5. BESTNYAAA dapat voucher shopping baju slua baru. hehhehe. boleh OOTD

    BalasPadam
  6. wahhh.. dah shopping ya nona...

    BalasPadam
  7. Murahnya harga palazzo di shopee

    BalasPadam
  8. betul-betul penjimatan ni hehe.. rasa nak singgah je website shoppee
    NEEZA l Malaysia Lifestyle Blogger

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho