Open House di Kantin

Julai 31, 2017

Assalamualaikum, hello !

Syukur masih bernyawa.

Saja nak share, tinggalkan kenangan.... Bukan selalu...walaupon hal sekeciknya jer..tetap nak share.

This year, tempat kerja Nona buat Open House.
Kat kantin jer, Open Canteen jadiknyaaa..huhu~


 

Tahun nih ada lontong, spageti kurus, kuih muih, puding castard berkuah, kuih raya, kerepek..
air sirap. Buah Jambu, and bubur durian pon ado.

Alhamdulillah..kenyang, last year tak ingat makan apa.

So, next year harap berkesempatan lah jumpa lagi Open House kat sinii :)

So nak tengok perubahan demi perubahan yang terjadi...

HAHA



Oklah, Kerja Dengan Penuh Semangat tau , Nona !

#nonatakmemilihmakanan
#nonamakan

You Might Also Like

3 00 otak engineer COMMENT

  1. dah habis raya pun ada open house lagi. Memang tak mampu nak move on ni hahaha

    BalasPadam
  2. sedapnyaaa makanan2 tu semua. pantang tengok makanan semua kiteee nak makan =D

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho