Safely Arrived

Jun 24, 2017

Assalamualaikum 🙌

Syukur dah selamat sampai kampung nenekku 😍😍

Anda smua cmne ??

Esok kita cte makeup2.
Gambar tu..gmbr before balik kampung... Aq bg hadiah bag tuhhh kat adik aku sempena besday...Puasss make up 😂 Nasib elok lagi setelah hampir sebulan..hehehe...

Okbaiii... Hati hati walau di mana anda berada  💘

You Might Also Like

1 00 otak engineer COMMENT

  1. wahhh~ dah sampai yer! happy birthday in advance buat adik yer!

    SELAMAT HARI RAYA EIDIL FITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN..

    Kalau ada tersalah kata, terguris hati, terlepas bicara,tersalah komen, terburuk sangka..harap ampun maaf...

    Semoga ikatan ukhuwah kerana Allah akan terjaga dan sentiasa dalam rahmatNya..

    Terima kasih sbb menjadi sahabat di alam maya ni..dan semoga kita semua sentiasa dlm redha Allah..

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho