How you make up in pagi raya nanti ???

Jun 20, 2017

Assalamualaikum, hi !

Ok, macam mana muka uolz pagi raya nanti?
Gaya makeup camanoo ehhh ??

Nona saja acah acah try makeup cengginiii ~


#contestmakeuprayaWA

Yuhuuuuuuuuuuuuuuu~ How is it ? Nampak serii tidakkk? Hihii


Well, simple sangat, just toner, krim pelembab, foundation, celak, lip matte, and blusher cket, nak try n error jah ~ Sorry, kening memang tahap tak reti nak lukisss lagii~ mintak adik nanti....


Actually, bukan sengaja try pon, ni try sebab masuk contest jap.... Kebiasaan pagi raya pon makeup cam biasa nak g jalan but, lebihhkan cket pelembab n foundationnnn gituhhhhhhhhhhhh~


======================================

Inilah contestnya ~


Image may contain: one or more people and text 

Klik pic kalau nak try jugak~

Lagi berapa hari jer nak habissss ~



Nak tengok jugakk uolz yang bermakeup ni, berapa hengget habis agaknya tuk make up ehh?

Ade guna tips apa masa makeuppp nanti?

Suka makeup garang ker? Yang ala ala doll ker? ATAU TAK MAKEUP ponggg? kih2~

JOMLAH KLIK PIC OR SINI kalau nak menang hadiahhhhh makeup tuhh 


You Might Also Like

1 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho