Baju Raya Nona Tahun 2017

Jun 13, 2017

Assalamualaikum, hi !`
Syukur .. still alive today ! Hah, mesti ramai klik, nak tengok sangat baju raya I kannnn??~ hahaha

Ok, let continue Contest from Lazada.



1. What is colour theme for this raya??

Ehem, actually, don't have. Beli asalkan suka, dan selesa. Then gi tempah kat jiran.

So, Nona decide to try this combination of this colours ! Merah ada, pink, yellow also ada ~



2. Share your outfit detail?

Tadaaaa, tak surprise kan Nona ~ Ok, It is a dress ! Kalau tengok pada gambar, macam sepasang baju kurung, Tang  corak tu baju, yang plain tu kain kan?

Well, it is only a dress with shawl ! Ironless, sebab ianya bercorak.... Pepagi raya no need to rush to iron my outfit, hehee~ except shawl~ or tudung


And my dress has ribbon~ Nona dah falling in luv~ Last year berbaju kurung, so this year gian nak dress semula.. he hee~

TogetHeR OOTD with ;:-
 
Yeahhh, beli kat Lazada, nanti try time gi kuburrrr, ok or nope~ Love shape, saya suka lahhhhhhhhh~

===========================NEXT=================================




3. What outfit/clothes would you like to buy on Lazada’s platform for this Raya? 


Outfit lain yang teringinnn nak dibeli kat Lazada?
Ok, I would like to have this






Material ; Korean Poly Crepe. tampak elegant and beautiful ! This year tak beli pulak baju jurunggg~

#sweet
#beautiful




Kadang orang datang mengejut ke rumah, Ui mak ui ! Grab je terus instant nih, simple dan mudah kannnnnn,  cantik pon iye ~ hehee~

#simple
#beauty


Itu sahaja, anyone nak share outfit raya nanti? SILAKAN. IM WAITING.
Huhu ~

Yes, not very late to shopping at Lazada ! Now running is :-


Marhaban Ya Ramadhan and Riang Ria Raya sale



 (http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/) that will take place from 


May 19 to 30 June (where you can find special discounts up to 90%!




Siapa nak join contest nih, jommmlah...hadiah dari Lazada best best tau !

Cuba klik BANNER


WANT TO SHOPPING?? Hurry Up Click 


Baca entri Lazada Raya Nona yang pertama di SINI 


You Might Also Like

13 00 otak engineer COMMENT

  1. amboi kak nona.. glamsss ler raya nanti, hehe neeza tak ready apa-apa lagi tau haha

    www.neezalife.com

    BalasPadam
  2. Thanks mrs pip.

    Yes neeza, hehehe~ lorhh, ready cepat

    BalasPadam
  3. good luck nona. tahniah menang contest yang lepas

    BalasPadam
  4. Ya, thanks ye :)

    Harap ada rezeki lagi..AMIN

    BalasPadam
  5. wah merah makngah tema baju raya nona :)

    BalasPadam
  6. Kannnn, cermina mata tuh boleh tahan glamz, murahh2 sajooo~

    Kk Fizah, hehehehe~ tak makngah sangat ponn, shawl jahh

    BalasPadam
  7. Merah itu menggoda. Ecececewah. Hehe. Cantik 💓💓😘

    BalasPadam
  8. Saya belum siap apa2 pun. Minggu depan kot. Tapi saya sorang senang je.

    BalasPadam
  9. Lahai shomelnye baju.. Gut luck ya nona.. :)

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho