Aduh, macam mana nak pujuk lelaki merajukk ehhhh ?

Jun 18, 2017

Assalamualaikum, hai !

Image result for lelaki merajuk

Nona nak tanya, macam mana uolz pujuk lelaki merajuk? Lelaki pon memang ada egonya, nak jugakk dipujukkkkkkkkkkkkk~ TAPI, jangan melampau dahla ye~


Image result for lelaki merajuk

EHHH? BETUL KER? SAYA BUKAN LELAKI.. Hehehe~


So, mcm mana nak pujuk ekkkk??

Image result for lelaki merajuk

Nona ada beberapa tips.............. nona share ye~

1. Berikan masa dan ruang
2. Masakkan makanan kegemarannya
3. Gunakan media sosial
4. Gunakan kad atau surat cinta

                                           Image result for lelaki merajuk

Fuhhhhhhh, banyak nih.........ada 13 semuanyaaaaaaaaaaa~ Jomlah baca huraian kat SINI , kalau nak tahu banyakk lagi..kalau nak tahuuu siapa penulisnya~ hehe~


You Might Also Like

6 00 otak engineer COMMENT

  1. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda terpilih sebagai salah seorang pemenang Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals!

    Untuk keterangan lanjut dan cara untuk menuntut hadiah anda, sila klik pautan di bawah ini. Terima kasih dan Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1438H. Maaf Zahir dan Batin.

    http://www.zukidin.com/2017/06/keputusan-duit-raya-giveaway-by-abam.html

    BalasPadam
  2. orang laki ni sukaaaa sangatt kalau kita ikot apa yang dia nak. tu salah satu cara nak amek hati dia. cakap pasal minat dia. dia minat bola?cubalah bertanya pasal team bola favourite dia. komfem dia suka. hahaha

    btw, gee bukan lelaki jugak!hahahaha

    BalasPadam
  3. Malulah kalau ada lelaki merajuk. Mana lelaki yg kuat merajuk tu elok pergi tukar jantina. Nak murah gi thailand.

    BalasPadam
  4. hai singgah sini.. lelaki mcm2 perangai. bljr dulu peel dia senang la nk pujuk.

    terima kasih join GA. nanti pm alamat 😁

    BalasPadam
  5. It reminds me of the entry that I posted last two years. Susah nak memujuk sekiranya kita tak dapat kenalpasti apa penyebab dia merajuk. For me, saya prefer biarkan untuk beberapa ketika until he/she cools down, only then kita bertanya. Secara realitinya, saya tak pandai memujuk... sampai husband sendiri yang datang kepada kita haha

    http://panphila.blogspot.my

    BalasPadam
  6. Thanks abam kie~
    Miss haziera? Ok....bolaaa...laaaa~

    Erk en adam? Hhahaa, jaoh nauu nak gi~

    Ok ms nina~

    Yes panpila, bagusnyaaa, biar je dulu....tp kalau lelama pon msalah tu, hehe

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho