REVIEW SPONSOR : Cream Puff yang enak dan lembut

Mac 15, 2017

Assalamualaikum, hai !

Syukur, masih bernyawa.

Ok, hari nih Nona nak review cream puff yang sangat enakkk, lembut dan berrlemakk gituuu ! Dapat sponsor nih, bersyukur sangat...sangat.............

Time Program Kasih JDT Blogger hari tuhh, part makan antara yang semua orang pun love it...lagi lagi benda pemanis mulut, memang happyyy ~ dah aku datang pun time nak makan kan ~ lulz



Isinya banyak, ngapp sebijikk, memang tak cukopppp! Kena empat lima ketul and moreee!

Kepada mereka yang duduk area Kluang, lagi senang...............sebab ... sis nih berada area situ gakkk~ Beruntung anaka anak yatim PKAYIK, kat Kluang.... syukur ya rabb



Image result for #rasacakes  

Ni pon ado !

Terliur betol den !


Ok lahh, sesiapa yang berkenan, nampak sedap dan enak banget kan ?



Sini Nona share link and contact number yeah !!! 

======================

Boleh FOLLOW IG  RASA CAKES

atau singgahh ke   FB SINI

Nama sis yang hebat nihh, Maizatulakmar Zakaria..

Kiranya, baker laaa kan~ hihi.. 

Memang dah Pro okehh~

WA/ DM 016 7545159

================

Thanks for sponsoring JDT Blogger hari tuhhh !

Semoga murahhhh rezeki .........

AMIN !



Image result for nasihat




You Might Also Like

5 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho