Bertanggungjawab ke atas orang yang kamu sayang
JULY 2018 !!

Selasa, 31 Januari 2017

The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie

Assalamualaikum,

Hai..syukur kepada Allah, masih bernyawa.


 

So, hari ni nak join contest ni, semoga apa yang aku niatkan nak buat ni, terus berjaya dan tercapai...
Aku nak sesiapa yang baca...doakan aku tau ! 


Image result for 2017



1. Aku tengah nak menjaga kesihatan. Yes, kalau dulu senaman kurang, tahun ni nak lebihkan.... kalau last year, nak dekat raya boleh turun berat badan...tahun ni pon haruslah boleh hendaknyaaa.. hihi~

Image result for healthy

Bukan jaga badan jer, malah..skin pun nak jaga elok elok....
Nak kulit sihat, even tak flawless sangat pon.... al maklumlah.usia bertambah kan ~ Target nak kahwin 2020.... comel dan cun tahun tuh wehhh.... hahaha~



2. Next, aku nak join aktiviti bersama JDT Blogger sebaik mungkin. Pengalaman itu penting...aku cuba untuk luangkan masa...sebab...... aku tak nak duduk di satu tempat je..... Bukan setakat jadi QA Tech jerr~ Haaa...siapa JDT Blogger? Of course warga Johor punya blogger tau... klik FB INI


3. Selain tu, aku cuba nak kumpul duit..ikut target yang aku nak..... kumpul....nanti nak beli rumah.... entah berapa tahun lagi dan berapa RM agaknyaaa ~ Boleh up sikit gaji parents..hahah~ Dan bolehla nanti senang senangkan bakal family..bakal suami..gituuuu ~

Related image
Nak try beli emas.... hari tu buat jap..lepastu stop..adoi laaaa !



Image result for kewangan


4. Aku memang nak sangat beli, at least satu handphone baru dan abaya.... Harga semua kemain.... Aku nih, dalam berjimat, masih ada keinginan yang membuak lorh !

Now, guna Samsung galaxy Y, masih bertahan..hahaha~  Tapi takpe, sis coba, sebab kerja blogging dan part time jaga akaun orang pun banyak tanggungjawab......

Image result for moonabaya

RM 329 awak !



Sekian, ikhlas dari hati nurani terdalam..... Ewah !

Semoga kita semua bahagia serta berjaya... Jangan putus usaha dan doa.... Itulah tugas seorang hamba yang menggali rezekiNYA... Sombong dan malas itu harus dikurangkan....... Noted to myself.. huhu~


So, yang nak JOIN, boleh klik banner atas tuhh atau HERE !



Notahati : Kalau ada GA Abaya atau handphone, boleh tag Nona.. haha~ akan diusahakan. Thanks !

Isnin, 30 Januari 2017

31 DAYS CHALLENGE : Bila start berblog?

Assalam, nak sambung lagi..... next is about this !

 

No 22: Bila start berblog ??



Tamat je SPM, terus maju jaya buat blog..huhu ~
2010 baru SPM, and habis time tuh~ 

Lama gak.... banyak yang aku belajar..tapi memang secara am nya, aku buat blog just untuk suka suka.......di samping belajar banyak gak lah benda.....~


Kalau nak tahu banyak lagi , bila dan kenapa aku berblog.....?

Boleh baca terus kat entri aku yg INI sebab situ lagi panjang aku story demi sebuah blog.. hehehe ~

Korek rahsia kat sana tau !


Baiii ~

31 DAYS CHALLENGE :: Food favourite selain makanan Melayu !

Assalamualaikum, hai !

Ok, sambung entri pasal cabaran 30 hari !

Support #jdtblogger   ! Love and love !

 


No 21 : Makanan favourite selain makanan Melayu.


Sukaaa je semuaaaa..janji halal dong !

Aku suka halal, murah dan sedap di tekak...sebab aku not cerewet sangat..huhu ~


So, kalau makanan selain makanan Melayu, selain daripada ketupat rendang, nasi goreng kampung .... hmm~

aku sukaaaaaaa western food, of course.. chicken chop dan fish and chips.... he hee ~
Selain tuh, aku suka dim-sum ! Cute cute...sedapppppp di tekakkkk chuolz !


Related image
Dim Sum asalnya dari negara China sebenarnya....

Tapi sekarang dah banyakkk dimsum halal di Malaysia......diperbuat dari ayam, cendawan..... and warnanya cute miut, sebab tu rasa nak makan jer benda comel nih.....

Masa type nih pun dah rasa sedap pulak kat tekak saya ! Ok la, x boleh lelama..... 

Huhuhuu ~

Ahad, 29 Januari 2017

Giveaway FREESomething

Assalamualaikum,

Haiiii ! Tengah tengok cerita Interchange lakonan Shaheizy Sam nih ~


Ok, aku nak pendekkan story, ada benda free tuk dimenangi uolz !

Bagi mereka yang baru nak kahwin ? Atau kahwin lagi ?? Atau kahwin dendiam ? Huiii~

Sila joinnn ni GA awakss !

  

Kalau menang tapi belomm nak kahwin pon lagi...........

It still, boleh bagi kat orang yang dah nak kawen di sekeliling anda !

So, nakkkkk joinnnn?
Letak nama anda

Sila 

31 DAYS CHALLENGE :: Tempat yang ingin dilawati

Assalamualaikum,

Tengah kejar nih, challenge semakin mencabar..hahaa~

Tempat yang ingin dilawati.

Aku pernah buat entri nih masa masuk contest Traveloka hari tu, tapi tak menang.


 


 Salah satu tempat nak dilawati ialah Pulau Langkawi. Terlalu banyak benda menarik kat sana. Member aku tengah kat sana ngn family..best holiday ehhhhh Tin ! Baca entri SINI , antara tempat aku nak gi kat Pulau Langkawi, selain nak rembat coklatt je kat sanaaaa..huhu


1. Pulau Langkawi
2. Madinah
3. Sabah
4. China
5. Bali
6. New Zealand
7. Cameron or Genting highland
8. Singapore



Oi, banyaklahhhhh sebenarnyaaa... dalam Malaysia nih pun sebenarnya tak habihh jalan lagi..sebok nak ke negara lain..huahuaaa~


Related image 

Image result for CAMERON HIGHLAND

Related image 

Image result for BALI 

Image result for NEW ZEALAND 

Suka betul..kalau rezeki banyak...masa pun banyakkk..memang heaven gi holidayyy selalu.

Semoga ada rezeki suatu masa nanti. Pasti berjaya jika usaha..hehe~

AMIN !



31 DAYS CHALLENGE :: (19) Gambar tulisan jawi


Assalamualaikum. Saya Nona.

Ok, marilah sambung challenge nih....

NO 17 ; Gambar tulisan jawi.

Nah, ni tulisan jawi, tapi bukan nona yang tulis..... ada banyak jenis tulisan jawi... kan... Cuba baca..apa yang ditulis nih. huhu

Image result for assalamualaikum


Jadi.... mana yang mudah difahami dan unik ?
Rindu jugak nak tulis tulisan jawi ~ nah, ni sedikit sedutan..

Image result for tulisan jawi 




Sabtu, 28 Januari 2017

31 days challenge :: Pengalaman manis Nona :) Sweet gitu !

Assalamualaikum, haiiii !

Masihhh brnyawa? Syukur !


Ok, entri sebelum ni pasal pengalaman pahit......so.izinkan hamba untuk bercerita mengenai pengalaman manis sweet sweet pula.. he hee ~


1. Menang hadiah contest dari Lazada.

Actually, menang apa apa hadiah still aku suka....kiranya, moment best waktu berblogging...
Yang paling aku suka dapat hadiah dari Lazada ni haaaa ~ Entri SINI kalau sudi nak tahu..
he hee~

 





2. Bersama kereta Atos.

Pertama kali dapat hadiah dari bapak aku, hadiah paling besar....memang secondhand..tapi bawak pergi U.....heaven rasa..nak ke mana mana pun..... mudah.com tau !

Pengalaman manis bersama Atos sentiasa aku ingat..... dengan Atos, aku buat part time, aku gi jalan dengan member, aku ulang alik gi kelas ngn umah sewa.... Syiokkkk ghaser !



Ok, apa lagi? haa..yg simple...dapat 5A dalam UPSR... sweet moment i think ! hahahahah~ 

Kalau baca pengalaman pahit ialah tak dapat full A for SPM !!!! hahaha~

Sekian, semoga hari mendatang, ada lah moment sweet aku bernikah dnegan si dia tersayang, muahciked...ahhahaha~

AMIN !


Okbai, GONG XI FA CAI ! for todayyyyy~


31 DAYS CHALLENGE : PENGALAMAN PAHIT NONA

 

Assalamualaikum, bersiaran semula.

So, sambung no 17, kalau boleh hari ni nak kejar terusss~

PENGALAMAN PAHIT


Banyakkkkk sangatt, tapi aku cerita yang simple je okay.

Aku pernah terjatuh time tengah main kasut roda satu... Pernah nampak tak?

Famous kot deduluuuu ~

Related image

Konon tengok adik cam okay je...sekali aku main, terjatuhhh terlentanggg~

Mak aku tak caya aku tak dapat gerak tangan time dh trbaring tuh wehhh~ sebab aku kan selalu bergurauu.... sampai mak tak percaya aku dah tengah sakit....mak ingat aku gedik gedik mintak mak bangunkan..hahahah~

Ok, jatuh memang slow, tapi tangan sakit oiiii !


Aku ingat patah..nasib bapak aku laju laju bawak jumpa tabib cina sorang nih...... dia pusing cmna tah, tulang tu dah kembali balikk..perghh,, bunyikkk tuhh, masih ingat lagi... huhu ~ kalau x jumpa tabib, mesti kena simen... x nak la...hehe...so, jumpa tabib, sehari je..walau tunggu lama gakk~


Last last, da fobia...tak main lah kasut roda sampai sekarang.... kihkih~ tak kira roda banyak ke...dua ke...still... a big NO untuk cuba cuba ~

Image result for pengalaman pahit

Ok, pengalaman pahit lain?? Yaa..result SPM tak dapat full A.... tu pahit gak bagi aku...ohohoho~

Sekian saja.....ni je boleh share...yang mana stalk aku, dan tahu pengalaman pahit aku yg lain, sila silent je tauuu............

Tunggu next entri, sambung challenge lainn ~


Rabu, 25 Januari 2017

31 DAYS CHALLENGE :: LIST NAMA SAMARAN


DAY 16 :-

LIST NAMA SAMARAN

1. Nona
2. Qiyah

So, silakan..aku suka je kedua dua nama tu, hehehe~


Sekian, tu saja.

Isnin, 23 Januari 2017

Contest Mewah :- Bila dan kenapa aku belajar buat blog?

Assalamualaikum, hai !

Syukur masih bernyawa. Boleh sambung entri banyak banyakk lagi.

Aku nak sangatt join contest  nih, sebab aku tahu mesti ada orang stalk aku, nak tahu bila dan kenapa aku belajar buat blog..kan? So, eloklah aku share benda benda baik nih.. di samping support blogger lain..heheh~ Hadiah nya mewahh uols ~ Boleh tambah tambah rezeki...

Related image

Ok.

Aku mula belajar buat blog sejurus habis SPM.. Semangat betul tau, siap beli buku untuk belajar buat blog ~ Takde sapa tahu.

Kiranya, dah 6 tahun lebih berkecimpung bersama blog aku ni. Satu-satunya blog persendirian. Awal-awal dulu, memang tak tahu nak tanya sapa, dengan Facebook pun kurang digunakan... So, melalui buku, menjadi panduan. Ala, internet okay, cuba jela start belajar buat blog. Huhu~

Image result for life
Kenapa aku nak sangat belajar buat blog??

Haaaa, awal awal dulu, suka suka nak belajar berblog...sebab... aku teringin meluahkan rasa kat sini. Pasal pakwe lah, pasal hati terluka lah..hahahahaha~ Dushh! Ni serious, siap komen komen blog Girlfriend baru si EX. hihi. Then aku suka nak try n error HTML yang ada... comel comel gitu

Tapi lama kelamaan dah kenal team blogger yang lain, aku mula merasakan... aku kena gunakan blog nih untuk share sesuatu yang best dan berguna gak,,bukan luahan hati semata. Guna blog untuk mengumpat...takde guna, tapi untuk mengkritik, mungkin ya ! Sambil-sambil join contest, berfaedah gak lahhh.... ada rezeki, haaa, lebihhhh berfaedahhhh dong.

Aku pun suka baca perkongsian dari blog lain, dapatlah kenalan baru and pengalaman gitu.

So, hari ni aku nak share sikit Tips nak belajar buat blog.


1. Tanam minat

Aku rasa, buat apa pun kena ada minat. Biar tak separuh jalan. Kalau kau tak minat, setakat register lepastu kau takkan update apa apa sangat. Kalau kau minat, memang akan godek html atau layout yang ada. Konsep dan Theme apa nak letak kat blog.. susunan camna, entri fokus cerita apa...dan banyakkk lagi.. bila minat, memang kau akan cuba edit sana sini... sebab seronok tau...  Dan kau tak bosan atau penat hidup bersama dunia blogging.

Nak start, korang boleh belajar kat SINI


2. Godek godek blog sendiri dan orang lain

Ini wajib ok. Macam kau baru beli hp baru, IPHONE 7 contohnya, mesti kau godek habis,  mana yang kurang lebih... semua aplikasi nye kau nak tahu. Kan? Same as blog lah. Kenali sedalamnya.

Dan tengok blog orang lain. Biasanya, aku start tengok blog yang buat tutorial..dan aku suka try sampai bolehh... Puas Hati tau ~


3. Update dan blogwalking

Ye, kalau tak update, ada apa je kat blog kan? Haha, then kena blogwalking. Kalau tak singgah blog orang lain, mcm mana dorang nak tahu kewujudan blog kau? Dan macam mana kau nak harap dorang balas komen kat blog mu?

Kalau punn dah follow, tapi tak update, mesti orang lain malas nak menyinggah blog you... Dan..bukan sahaja update blog, apa kata update sekali status kat FB, bagitahu link blog... sekarang ni, banyak dah Group Blog-blog kat FB, senang sangat lah nak war warkan link blog..dan belajar buat blog.



Ehh, so, dah tahu nak buat apa? Yang nak join ?
Jomlah meriahkan oi...klik banner...

Ok, yang nak start belajar buat blog? Semangat, semangat ! Klik banner bawah tu yoooo









Teruskan niat menjadi blogger, sambilan atau sepenuh masa
Ini kerja halal. Jika ke arah yang betul.


Contest ini turut disertai oleh


  1. calrasepatrick.blogspot.com dapat bayaran RM30
  2. nonasani.blogspot.my dapat bayaran RM30
  3. missobsesi.blogspot.my dapat bayaran RM30
  4. sayidahnapisah.com dapat bayaran RM30
  5. mommyfiqa.com dapat bayaran RM30
  6. bloggerlelaki.com dapat bayaran RM30
  7. ciklapunyabelog.blogspot.my dapat bayaran RM30
  8. dianarashid.com dapat bayaran RM30
  9. susahsenangblogger.com dapat bayaran RM30
  10. at-tarmizi.blogspot.my dapat bayaran RM30
  11. myideakini.com dapat bayaran RM30
  12. amirkhalis.blogspot.my dapat bayaran RM30
  13. sayabukancikgu.com dapat bayaran RM30
  14. messarah.blogspot.my dapat bayaran RM30
  15. jangan-bukak.blogspot.my dapat bayaran RM30
  16. fadzirazak.com dapat bayaran RM30
  17. heroborneo.com dapat bayaran RM30
  18. nikkhazami.com dapat bayaran RM30
  19. misztrex.blogspot.my dapat bayaran RM30
  20. ummizarra.com dapat bayaran RM30
  21. infopelajar2u.com
  22. sabreehussin.com
  23. topseofriendly.blogspot.my
  24. ummiseri.com
  25. saidila.com
  26. qiyasaad.com
  27. kataubaid.com
  28. belajarbuatblogpercuma.wordpress.com
  29. iuzira.com
  30. hiburansabah.com
  31. heroborneo.com
  32. nasitambah.com
  33. aynorablogs.com
  34. ohtiptop.com
  35. jebengotai.com
  36. sensasi2020.com
  37. sayaazieera.blogspot.my
  38. jambubatublog.com
  39. adibsite.com
  40. sishawa.blogspot.my
  41. cikilamenari.blogspot.my
  42. alongxp.com

31 DAYS CHALLENGE :: Wallpaper hp atau laptop

Assalamualaikum, hai !

Mari menyambung challenge nih !

 

So, it is no 15 ! Wallpaper hp or laptop kan ~

 

Jelas dan nyata, dari awal dapat laptop ni dari adik aku, meman guna wallpaper ni..uihh, suka sangat
Tak pernah la tukar buat masa nih.. huhu ~

Sebab, ada masanya, aku tak dapat work smart je, kena work hard gak ~
Then, memang konpem ada kegagalan.... so, need to learn from failure right?


 

Hihi, ni diaaa.... malas letak pape, sebab hari tu...ade tukar tukar sim, terus kosong lorhh~

So, tengok bila mood rajin datang...

Ok, tunggu next post, next challenge.... terasa nak join contest...

TUNGGUUUUUUU




31 DAYS CHALLENGE :: MEDIA SOSIAL SAYA

 

Assalamualaikum, hai !

Sambung no 14, aku salu update dan aktif di mana?

Haaaaaaaaaaaaa~
Dengan sepantas kilat, nona akan update :-

Bagi yang nak mngenaliku lebih dalam..... ecechhh~

Boleh stalk saya di 

IG :- @gelaktawa

Youtube untuk disubscribe :- 



Ok lah, sekian saja.
Nak siap siap gi kerja pulok ehhh~

Baii, take care!

Ahad, 22 Januari 2017

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

Assalamualaikum, hai !

Syukur masihh bernyawa.

Ok, hari ni nak support blogger nih,  join contest yang best hadiahnya..

contest menangi percutian ke suria resort 

Join segera oiii. Meleleh air liur tengoknyaa~

DUE DATE : 1 FEBRUARI 2017

So, meh nak jawab soklan cepumas:-



Kenapa anda nak bercuti di Suria Resort? (Tidak melebihi 100 patah perkataan) *wajib*

===

Kerana saya suka bercuti di tempat yang menarik dengan pelbagai benda, sama ada lokasinya, atau servisnya. Namanya pun dah menarik hati,  Suria Resort, suria bak cahaya yang menerangi hariku..

Nona nak menikmati sendiri keindahan Suria Resort, yang dikelilingi dengan pelbagai tempat dan permandangan yang best. Perghh, enjoy betul lahh kalau holiday kat sini !

Besides, Nona teringin  merasa servis serta kemudahan Suria Resort yang memuaskan hati pelanggan, seperti konsep mereka :- Friendliness, cleanliness, efficiency and halal.

Yes, as customer, Nona tertarik dengan ‘Family and Business Friendly’ policy yang diamalkan di setiap cawangannya.

Tempat bagus, kenalah promote kan!


============================

Done, tak lebih pun 100 words !



Check, IG nona, done follow :

@gelaktawa

Bagi yang nak join, klik banner yaa,
bagi yang nak tahu more mengenai Suria Resort nih, sila :-

Contact Suria Resorts Management Sdn Bhd at +603 7806 4752, Toll Free 1-800-88- SURIA (78742) 
atau


Atau 

Visit  Facebook page – Suria Resorts & Hotels

Pinjam pic.... kasik semangat join contest.. he hee~

 


Semoga ada rezeki..
Amin !

31 DAYS CHALLENGE :: 10 Perkara disukai atau Tidak suka ??!!

Assalamualaikum, hello. namaste !

Today, would like to continue this....!

 

10 perkara yang disukai dan tidak.................

Aku sukaaaa tajuk nih, hehehe~

So, apa 10 perkara yang aku suka??

1. Rezeki.
Ok, siapa tak suka? Memang best kalau rezeki tuh ada, dan mencukupi

2. Online
Semua di hujung jari, memang aku suka !

3. Senaman
Sejak try nak turunkan berat, suka senam..walau ringan ringann~

4. Cuti
Heaven kalau dah penat berhempas pulass !

5. Jadi blogger
Even part time, still sukaaa !

6. Ketawa
Ini terapi.

7.   Pink !
Ye, bagi aku..pink itu comel dan sweet. Bukan gedik dan lemah !

8. Nyanyi.
Suka suka....nyanyi hibur sendiri

9. Borak
Betul.. aku bukan pendiam.

10. Kerja
Wehhhh? hhhahaha... yes, ini...ade time..sebab kutip pengalaman dan hadapi cabaran tu memang makanan untuk hidup kan. Suka je buat kerja.

Image result for sea

Next, 10 perkara aku tak suka??

1. Lipstick
Rasa nak tercabut bibir

2. Lagu metal.
Mak oii..bingit der !

3. Malas
Memang aku bebel. Kadang pun aku malas..tp malas jangan tahap 100

4. Gila seks
Kena block ar

5. Panas baran
Benciii !

6. Asap rokok
Sebab, bapak aku tak smoke

7. Carut.
Uish, sepakej dengan panas baran..kan

8. Hutang
Aku berhutang, atau orang hutang aku...still tak suka.. 
Skrg, hutang MARA la ni~ kih3~ x suka nak bayar balikkk..lol.

9. Degil atau Ego
Sebab, kadang kadang aku pun degil..payah lah nakkkk~

10. Iron pakaian
Benda ni ikut mood, biasa cari yang tak perlu nak diiron sangat..
datang rajin je baru iron, hahaha~


Image result for life

Rabu, 18 Januari 2017

31 CHALLENGE :: Pengalaman seramm !

Assalamualaikum, hai !

Jomm sambung ini challenge !

 

Huiishhh !

Seram rasa..ok, baru nak start nih, dah seramm~

Image result for seram

No 12 ::  Pengalaman seram

Aku memang suka cerita seram.......... drama mahupun movie......
tapi kalau betul betul seram,
aku akan tutup telinga....

Ok, start!
=========================

Aku dulu student dok asrama. Satu hari, esok nak exam, aku pon, 
semangat study sampai malam.

Lepastu, singgah bilik kawan, tengok dari luar je...

dia dah berselubung.....ok lah..tak nak kacau..dia penat la kot........ malas pulak nak kejut, mintak ajar subjek yg susahhh tuu~

Terus lepas tu, gi toilet.......dan....tiba tiba......

.aku..... terserempakkk dengan dia...... ! Pakai baju kurung baru balik prep... 
Hmm, prep..ertinya, kelas malam... tapii tanpa cikgu, belajar sndiri kat kelas..memang tak leh duk kawsan asrama..dalam tempoh tertentu.



Akuuu?? muka aku terkejut, tapi diamkan je....... senyum je dulu, sapa, hai hai~ mcm biasa~  dalam otak dah pikir banyakkk~ bila pulak dia lintas akuu??


Lepastu, siap lepas hajat,  patah gi balik bilik dia, keadaan elok je, mcm tak terusikkk........

Nona is seram !

Tak jadi study lama lama, esok pagi nye baru bukak balik buku oiii~ nasib bukan time SPM

Tuh belum dengar lagi kawan kawan hostel dok cerita seramm, tiap kali balik dari cuti !

Dengar orang jual sate la..kat bucu ade tuhla..nih laaa, badan kena hempap lah..ade orang panggil nama, panggil cucuuu~ amboiihhh ! Seram hakak !

Ok lahhh, tu je pengalaman aku. Tak masuk kes rasuk lagiii, hehee....

oklah, dahhh.nak buat Vlog ~



Jom subsribe nona ehhh !

Selasa, 17 Januari 2017

31 DAYC CHALLENGE :: Pengalaman bercinta

Assalamualaikum.......haii !

Ok, masih sempat untuk aku share pengalaman bercintaaaa akuuuuuuuuuuuu~

 

Betul2 bercinta sampai nikah, atau bercinta lepas nikah tuuu, belum ado lagiiii ~

Image result for love

Tapi meh aku cerita kisah bercinta dengan orang dalam maya.

Masa form 1, berkenalan dengan mamat nih, kenal kt Tagged.

Then masa tu duk hostel tauuu..memasing bawak hp sorok sorok!!!!

Cinta yang berisikoo kan~ hahaha~

Image result for love

So, nak dipendekkan story, syok syokk bercintaaaa...tanpa masalah begitu banyakk,  Suatu hari aku terpikirrr...., dia duduk jauhhhhh....hujung-hujung, so....nanti susahh nak balik kampung, nak kahwin...(uishh, awal dah pikir, baru nak masuk U time tuh)....aku decide untuk putus......... tapi alasan diberi......ada orang lain....padahal tak ngorat sesapa pun masa tuu..lol..............

KEJAM kan? haishh, i know that ~
Maybe sampai sekarang, belum ketemu cinta sejatiiiiiiiiiiii

Tapi tak lama lepas beberapa bulan, nengok dia bertemu cinta lain.

Tahniah kamu !

KAMU MESTI TAK BACA BLOG NIH, semoga berbahagia dan berjaya.

Muahciked~ (Gedik jap lahh)


Image result for love