Impian Terindah : Rasa 'DOWN' pulak

Disember 22, 2016

Assalamualaikum, hai !!!!


Syukur masih bernyawaaa ~

Impian terindah, dalam mencapainya........ ada rasa Down yang wujud :)


Image result for kerjaya

Yes, bila masalah berlaku kat tempat kerja, nak nak perangai memasingg, fuhhh !!!!

Memang down la cite dia..... tapi lepas dah lama, lepas dah kena marah..... lepas dah kena tegur, diajar dan ditegasi, amboi ayat............ heehee, barulahh berfikir semulaa, dan muhasabah diri........

Betul ke apa yang dimarahi tuh? Apa alasan dan kesan terhadap sesuatu perkara?

Maka aku akan naikkan semangat sendiri :)


''Setiap masalah mesti ade penyelesaiannya"

" Setiap soalan, pasti ada jawapannya"

"Masalah untuk diatasi, bukan menyusahkan hati"

"Kerja itu ibadah"

"Kerja itu adalah proses belajar"


Haaaa, from that, inshaALLAH aku kan cuba bina semula semangat untuk lakukan terbaik dalam kerjaya............ ewahhhhhhhhhhhhh

NEGATIVE, NEGATIVE, GO AWAYYYY ! giteww~


Image result for impian

Ok lah, ade urusan lain, baiiiii ~ sambunggg kerjaaaaaaaaa~~~~

You Might Also Like

3 00 otak engineer COMMENT

  1. haa Ju pun kdg2 rasa down tp kalo kena marah berasas xpa, hehe
    happy working awk =)

    BalasPadam
  2. Ok Jun, hehe, betul.marah berasas , kan...? selagi tak dibuang, kerjalah elok elokk..huhu~

    Yes sis Mar, mcm tuhla gayanyaaa.hohoho

    BalasPadam

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!