Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
APRIL 2018 !!

Khamis, 31 Disember 2015

Selamat Tahun Baru ye awak !!!!!

Assalamualaikum, hai. sihat? Alhamdulillah..masihh bernyawa kan ?

Suka duka, hadapila ia dgn elok eloknyaa.....okay .


Tahun baru , tambah lagi angka , jangka hayat kehidupan nii :)

 

Tak payah tahun baru, sesaat je masa dah punn berlalu...takkan berundur....

Azam aku, aku dah tanam erat erat time Tahun Baru Islam hari tuuu, nak turun berat badan....berjaya memangla..dalam 10 kg ! TAPI sekarang dah naik balikk oiiiii, since tukar kerja niiiii, aduhaiiii syg...lalalalallalala ~~~~


Azam aku dirahsiakan, tapi yang utama, FOKUS cari DUIT, bukan cari duit nak kawen, tapi nak enjoyyyy, bahahahahahah ^__^

Eh tapi kawen tuu enjoy kan, aku tgk hakak2 kt tmpt kje aku tuhh, mcm enjoy je kawen, ahhahaha.. malam keliwon la best kot, hahahahahaha !

MERAPU =____=

meh wish you all !

 

Doakan aku berjaya ye, and doa tu akan berbalik pd kamu balikkk.... InshaALLAH !!!!

Selamat Tahun Baru ! 

Tak sempat nak update entri selalu, harapnya, dapatlah update byk lepas niii, wahahaha.. sembang jer nona nih tau !!!!

Nanti aku buat throwback, eh tapi mcm malas je, entri throwback,, mcm blogger lain duk ngepostt tuhhh, haishhhh nona , nona !


Jumaat, 25 Disember 2015

Tekan muka baby tuhhh jadi nasi lemak bungkus !

Assalam, haii !

Alhamdulillah ! sihat?

Ok, siapa suka buat muka baby mcm nihh ?  Mcm kesian, tapi janganlah tekan kuat kuat sangat !

Soooo cute !!!! kannn, me suka sgt ! love <3


 





Khamis, 24 Disember 2015

Salam Maulidurrasul

Assalamualaikum. haii ! Dah terrlambat ke? haha

Ape pun, saya nak ucapkan ini :-


 

Ha, selawat bukan hari ni jer, malah hari-hari, dan masa-masa lain pun haruslah dilafazkan jua, atau berselawat dalam hati pun bagussss, hehe

Byk lagi hakak tak update nih, sebelum masuk tahun baru, pasti diselesaikan, okehhh



Rabu, 23 Disember 2015

WORDLESS WEDNESDAY- Nah, jangan sampai besar mcm ni,ok ! HOPE

Selasa, 22 Disember 2015

Segmen Bloglist Azhafizah.com Jan & Feb 2016



Bermula tahun depan, azhafizah.com akan update bloglist 2 bulan sekali. So dengan itu, 2 bulan sekali akan ada segmen bloglist untuk mencari bloglist baru. Jika berminat untuk masuk dalam bloglist , bolehlah sertai segmen ni ye. Kelebihannya sertai segmen dapat blogwalking dan tambah traffik blog. Kalau dapat masuk bloglist, mungkin akan tambahkan traffik juga. Mudah mudahan.

Klik banner untuk sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Jan & Feb 2016
http://www.azhafizah.com/


Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan blog melalui random.org.


TAMAT : 30 DISEMBER 2015

Ahad, 20 Disember 2015

Ha, jangan batalkan solat ye :)

Assalamualaikum, hai !
Alhamdulillah, kerana masih bernyawa, kan :)
Jom saling mengingatkan :) Walau di mana berada, solatlah ya :) Ape pun, ingat perkara yang membatalkan solat ni taw !

 


Lagi satuuuuuu, jangan salah waktu pulakkkk yer, dah konpemm konpemmm salah nakkk ! Solat , jangan tak solat, ok

 

Ahad, 13 Disember 2015

Segmen : Saya Nak Menang Topup by ICY

Assalam, hai ! Alhamdulillah, jom join segmen ni, mana tahu rezeki...kan !

http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/segmen-saya-nak-menang-topup-by-icy.html 

Kalau dapat itu kan bagusss, hehehe

klik banner or HERE to joinn !

 

Sabtu, 12 Disember 2015

Rugi tak grab 30 000 FREE-FREE jer !!

Assalamualaikum ! Helloooo ! Alhamdulillah masih hidupppp, masihh boleh type entri, masih boleh tgk benda2 cantikk, dan menggiurkan...bahahaha~

Yes2,  crita hari ni tak tipuuu ! 30 000 dan hadiahhhh lain yang superb ohsemmmm beb !

 http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

Sambil join GA nih, aku ushar lah terosss kat Lazada nun ! Klik banner kalau sudi join GA nun, hadiah 30 k lah !

Nahhhh......diumumkan !!!!!!!!



Online Revolution Sale sedang HOT dan HANGAT DIJALANKAN di Lazada, trusted shop and enjoyyyyyyy !!!!!!!  Ehhemm, dari 10-12 Disember je!

*****Maaf, harini baru aku bgtauuu, ahhahaha.tapi sempat ape kalau nak usharrr lagi, berbaloi nakkkkkk !  *****


FUHHHH3 !!!!!
Terliurrrr aku menengokkk kegilaan niihhhh ! Tak sah kalau tak murahhhh, tak sah kalau tak sale oii !


Klik lelaju tau !!!!! 




So, apa yang aku ngidammmm sangat sangat lahhh dari TUAN LAZADA nihhh ialahhhhh:-

seperti di bawah :-



1. 

(IMPORT) Lenovo S856 8GB (Gold)

 http://www.lazada.com.my/import-lenovo-s856-8gb-gold-5199295.html




Yuhuuuuuuuuuu ! Murahhhh nakkkk, memangggg murahhhhh....... kaler dahla GOLD, yes, mahuu kasikkk mak sayaaa !










2.

Microsoft Surface 3 128GB + Free Surface Pen (Silver Color) 

 http://www.lazada.com.my/microsoft-surface-3-128gb-free-surface-pen-silver-color-7133376.html

 

 Kalau yang atas mak aku punya,now, ni akuuuu yanggg punyaaaa, ishhhh, gerammmm je rase, tengokkk tuu, harga asal, mahal kannn, pastu kasikkk potong.....memang masyukkkkk lah awakkkk!

Rasa nakk sangat, sangat, sangat lagi sekaliii, kahkahhhh ! Bolehla update blog salu, review salu, biz online kat ig @senyum2 punnnn lancarrr je tanpa FULL MEMORY, hhahahahaa~satu hari nantiii ye sygkuuuu, ~~~~



3.

(Genuine) XiaoMi XiaoYi Yi Sports Action Camera Full HD Video Recorder (White Basic)   

 http://www.lazada.com.my/genuine-xiaomi-xiaoyi-yi-sports-action-camera-full-hd-video-recorder-white-basic-3386024.html

 


Perghhhh, tak tahan tengokkk Xiao Mi nihhh, memang nakk, untuk family, sebab dulu, aku penah terosakkan kamera vid bapak hakuuu, harap lah nak beli yg nii, kat IG pun salu join contest yg ade hadiah nihhh, huuuuuuu~ nakkkk gakkkkkk,,,,,one day !

 

Ape lagiiii, kalau dah masyukkk kannn, rembat ar! Tak tipu, memang terbaikkkkk ! sebab kawan nona beli Iphone kat Lazada, serious OKAY, takde kurang punnnn servisnyaaaa ! So, cepat rembat !

 

 Sekali lagiii !



Online Revolution Sale  is the best, mantap & KONPEM HOT MELETOP !

 

   http://www.lazada.com.my/online-revolution/




Rabu, 9 Disember 2015

SADIS KISAH SI ISTERI !!!!!!

Assalam, haiiii......alhamdulillahhh masihh hidupppp........nk share satu kisah sadis seorg wanita yg sedihhh kehidupannya.







 


SUMBER HANGAT   siniiiii :)


Selasa, 8 Disember 2015

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN 2015 NS

http://notashalimar.blogspot.my/2015/12/giveaway-hujung-tahun-2015-ns.html

HADIAH
[]
4 x Diari Planner Tahun 2016
3 x Hadiah Saguhati

TARIKH BERLANGSUNG :
5 DIS 2015 hingga 20 DIS 2015

KLIK BANNER SEKARANG UNTUK MENYERTAI..!!! 
TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN..

Isnin, 7 Disember 2015

Aku buat comeback oiii !!!!

Assalam, helloooo! Alhamdulillah masihh berrnyawaaa !



Nah, aku tak hilang punn, cuma busy yang amat oiiii ! hahaha, even winner GA aku, blogger Syira Lokman pun sempat review hadiah aku hari tuhh, aku plak bz yg amat, ahahhaha~


Kisah aku bercuti di Bangkok Malaysia pun tak habis lagi, sabar ya, memang dalam rangka, bila nak release pun tak tahuuuuu lahh nakkk, ahhahahaa

Hari tuh, bz cari kerja, so tak tentu satu tempat....sambil ngn terkejar buat part time, part time on9 je,tapi lau tak fokus, memang kelaut lah bebb !!!!

And my diet is also ke sungai, cuma memang tak minum manis sgt, hehehe~

Syukur, dapat dah kerja, finally aku buat comeback, masuk industri kilang, industri food engineering balikkkk ! hahahahaha~ saborrr jela, pas setahun Graduasi, now baru apply kerja dalam field nih, huuuuuu~

As QA TECH ja kakkkkk~ hehehe
 
semoga aku menjadi pekerja berkualiti, dannnnnnnnnnnnnnnn teliti..........hahahaa.. AMIN !