Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
APRIL 2018 !!

Rabu, 25 November 2015

Mini Giveaway YanieYusuf.com'

Assalamualaikum, jom try nih, lagi 5 hari jer close tau !!!!! simple, mudah, haaa, ape lagi.......jom support !





ok, smg ade rezeki...lelaju klik banner tau !http://www.yanieyusuf.com/2015/11/mini-giveaway-yanieyusufcom.html 



Tarikh akhir: 30 November 2015
(Sehingga jam 1159 malam)

Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus untuk 5 pemenang by Zaleha Awaluddin

Assalaamualaikum, jommm sama-sama try giveaway nihhh ! 5 hari jer lagiii OFF tau !

http://providenetwork.com/giveaway-baucer-diskaun-isomil-plus-untuk-5-pemenang-by-zaleha-awaluddin/ 
 
 
 
Ahaa, memang susu, tapi.....saya join, sebab syarat mudahhh....dan nak support blogger nihh , hehe~
 
 And ade je hadiah tunai..... percayalah, ....

Cuba dulu ushar ! okeh ~
 
KLIK BANNER tuh

Rebut Wang Tunai RM310 by Syira Lokman

Assalamualaikum, haiii !

Haaaaa, sape lum joinnn? meh lerrr join sekakiiii !


Nona juz a sponsor, kalau nak hadiahhhhhh, mehla try...ade peluang ni, rugi tak grab tau !

CEPAT KLIK LINK tuhhhh !!!!! LAST DAY tauuuuu!!!!!!!


http://www.nurfuzie.com/2015/10/rebut-wang-tunai-rm310-by-syira-lokman.html

Aku ade je ni :)

Assalamualaikum, alhamdulillah,

menyepi? bukanlah, hari hari aku melawat blog, bukan tak nak ngapdate, tp..otak ni , mcm2 dipikirkan, cmpor kje part time, pdehal, dh tkde kje skrg, cuma part time jela, hmmm~



rsenye, nak join lah ape2 GA yg ade, dapat isi blog, sekaligus, lau ade rezeki kan..best tuh !



Ok la, smg dipermudah segalanya...banyak ni entri pendam2, dari entri menang hadiah GA tu, tak terhapdet kooooo !


Suke dpt hadiah, tapi.....aihhh !!!!


Thanks yg sudi join beri kata semangat dan........................ doakan saya yooooo!

Isnin, 16 November 2015

WORDLESS MONDAY

Ya, aku stress

Assalamualaikum, hai !

Yes, dah lama tak on9? Bukan tak nak, nak....bukan takde idea, ada..............tapi mood aku down, sedih giler..entahlaaaaaaaaaaaaaa~


ade ker org nak bg aku pinjam rm 5k or moree??? hurm, memang tentu tentulah takder kannnnn!!!!


Macam mana pun, aku harus berdoa banyakkkk....................kalau dia bukan jodohku, Kau jauhkanlahhhh kamii , ya rabbi  =.="




dan akuuuuuuuuuuuuu, cuba mencari jawapan pasti...huhu !



Smg diberi hidayah, kadang2 rasa diri ni bodohhhhh sangatt ! Tpi, usaha tak boleh putus tauuu !!!!!

Rabu, 11 November 2015

Hantaran pelik dann unik tu biasa kan ?

Assalam, hello !
YES, betullah tajuk tu, hantaran...hihi.. saja entri santaiiii hari niii,

Tapi bukan aku na kawen, cuma setelah update entri SINI harituu.., aku try survey barang hantaran yg RARE, DAN PELIK LAGI UNIK =.=" saje berangann~~~~~

So, ini resultnya, hahaa~ lagi-lagi sekarang memang musim kawen kawen kannnn :)









 


 


 

So, apelagiii..bolehla try pinjam idea, ye dakkkkk!

Haishhh, rare, hmmm, buat yg simple pun ok, janji kawennnnnnn, kannn, ahahhahaa


Isnin, 9 November 2015

Kenali tulangmuuu

Assalamualaikum, hai ! Alhamdulillah, syukur, masih hidup :)

Ok, short entri jer ni ... Baru-baru ni aku tengok adik aku yg paling kecik.., rajin benau menyolekkk!!

Dia belilah foundation, untuk buat bentuk tulang, katenyerr >_< , then dia cuba pelbagai teknik solekan !
Jom tgk tulang tulang yang ada di kawasan muka dan kepala manusia nii :-

 WOW ! Rare bukan? Yes, inilah info baru pada akuu, ada yg dh tahu, ada yang baru baru jugak tahuuu, hehe....................

So, aku pun survey apebende teknik solekan untuk tulang yg ada tuhhh :)


 

Ohhhh, cenggini rupanyaaaaa, hehe..sooo dahsyat !!!!

Once tgk adik aku buat, cam pelik banget ! cam tak biasa, gelap pun iye gak, hohoooo!!!

Lepas survey, baru tahuuu....hahahhaa.

Okla, xoxo !!!



Sabtu, 7 November 2015

Payah gak friendly nih !

 

Assalamualaikum, haii hai !!!!

Masa aku type nih, jam 2:27 am.  Syukur hidup lagi..alhamdulillah ! Seorg blogger lah katekan, ahahhaha~

Dan aku, dalam dilema, istikharah belum terjawab. Adoi, aku memg friendly....  sebab tu, dulu, nk ckp kwn baik, smpai skrg, baik gitu gituh la ~

Sebab aku suke mndgr msalah, even tak tahula nk selesaikan camana dikkk, ahhaahah~

And aku rasa, semua yg kenal aku, dy tahu aku suke melawan....aku kasor, tp takdelah sampai jd tomboy, andd, sosial menebal..no, no! bukan aku lah tu....hehhee~ Aku cam Nabil raja lawak kot, ahahhaa"~ bila dh terlepas, baru torsodar ! Aisehh
Now, orang ajak aku kawen! Adoila nakk, wa stress bang !  Aku ni, sejak tgk parents aku..... toink toink..lalalalala~, aku jadi fobia pada marriage. And aku.............. stresss ! Tlg la, memg umur 22 dh bole kawen, tp aku niii, byk mende lg lah nk buat, Tlg la jgn buat i stresss ~



Please, huh ! Pasnih, nampak gayanye, kenalah jadi kiah propa yg sombong....yahuuuuu !!!!

Ade lg tuh, mak nye nk jdikan i menantuu, aish ! Sy bole jd antu la, menantu tuh, not yet kot !

Lau jd kiah sombong kang,  adehhh....its not me, bukan angkat bakul nk puji diri sndiri, hahahahaa, tp nk luahkan ke stress - an aku nih woi!

 

Dah3, beria updatenyer, baiklah ko duk ngadap tikar sejadah tu nonaaaaaa ! (bisikan hati paling deep)


 




Rabu, 4 November 2015

WORDLESS WEDNESDAY- Kereta parking dalam air

GIVEAWAY TIKET PERCUMA PENANG AND KL HOP ON HOP OFF

http://arwendanish.blogspot.my/2015/11/giveaway-tiket-percuma-penang-and-kl_4.html 

Malam ni habis, jam 11 malam, jommm try !!!!! 

Bila try, maybe ade rezeki, bila tak try, memang takde peluang langsung kan ! 


Ok, klik banner or SINI

Ada dua hal , ketahuilah hal ituuuuuu


Assalamualaikum, haii ! Alhamdulillah, masih bernyawa :)
Benar, ada dua hal, actually, banyak lagi hal..tp basic yg ini lah :)
Sebab dalam hidup kita akan jumpa dua benda ni....... melainkan kita jenis pemalas, dan kaki tidur je di rumah...Tak kisah kalaupun kaki lepak kat rumah tapi tlg jgn jadi kaki tidurr kat  rumahhh~

Jom Hayati bait-bait kata nihh :-




Isnin, 2 November 2015

KUNCI ITU !

Assalamualaikum..,

Haiiii !!!!!  Alhamdulillah...kamu dan saya masih bernyawa.....kan ~

Nona tak update sgt kat sini sebab nona bz kejar update kat blog lain, heheh~ dapatlah beberapa rm dalam masa dua minggu !!!!!

Well, blog ni aktif..join GA, jadi sponsor, so dont worry..cuma tak update cam duluu sekerapnya...hehe~


Satu jer nasihat yg aku pegang dari zaman UPSR, PMR DAN SPM....hehhee~ mcam di bawah nihhh :-



Ahad, 1 November 2015

Giveaway CINTA by CN



Giveaway CINTA by CN


giveaway, giveaway novel, giveaway cinta

Klik banner untuk join



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Sempena Jualan Gudang Karangkraf yang lalu, CN telah memborong beberapa novel CINTA. Jadi sukacitanya disini bahawa CN ingin memberi 3 buah novel CINTA kepada peserta Giveaway CINTA by CN melalui random.org. Pemenang novel adalah 3 orang. Bukan itu sahaja, 10 peserta bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Januari 2016 CN. Hah ! Best tak?


Syarat-syaratnya Giveaway CINTA by CN :


1. Follow blog CikguNorazimah,

2. Add To Circle G+CikguNorazimah,


4. Follow Instagram cikgunorazimah (jika ada)

5. Buat entri bertajuk "Giveaway CINTA by CN"

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.

8. Giveaway ini akan berlangsung dari 1 - 30 November 2015 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5 Disember 2015.


Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :





Kredit untuk Kak Mialiana



YES 2015



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~