Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
APRIL 2018 !!

Rabu, 25 Februari 2015

hati galau 2

assalamualaikum. hai blog . Alhamdulillah untuk kehidupan hingga hari ni,
syukur :)

hari ni, galau untuk yg kedua kali .. yes.knp berulang? nggak bisa ketemu jwpnnye woii..hehe..

skrg aku suke KENEN2 KAN orang, ape tu..mksudnye..
mksudnye ialah.. kenal2 kan org..recommend org tu ngn org tuuu.. mane lah tahu..memang jodohhh..wiwit !

 dan aku ni....klau org tu suke aku, tp aku suke  anggap cm kwn..alaaa.kawna jelaaa..so, aku g kenen2 kat org lain, tetibe akuu  sndiiri jeles.tak baik kan itu.. haihh !

TAPI lame2, sendiri pergi lah rase tu , cuma........yg lama tu, masih terlekat la, kenapa lah x leh luntur je..
astaghfirullah... iman mu tak kuat nona syggg    :(''

itu detik hati..ok la.dah.luah ni jela..

sambung keja x siapp2, mencari domain website ...mne laa yg ok..huhuuuuuu

Isnin, 23 Februari 2015

hati galau

assalamualaikum. hai blog, alhamdulillah...
syukur untuk hidup hari ni, nafas yang diberikan, darah yg dialirkan, jantung yg didegupkan...

semua kuasa ALLAH ....

hari ni emosi sikit, sebab keliru dgn hati ni . nak buat keje pon mcm half mood jer...Allahhh....

em... susah kalau bermain cinta tiga segi, bahaya.. hati jadi galau....dan boleh bermuram...

astaghfirullah.........nona is BUNTU mood    :(''

nona ke yg slaah ? kalau yg sorg tu baru je munculkan diri semula...adakah yg baru harus dilepaskan ?
Allah.................tak kuatnye hati aku, sgt rapuhhhh >__<

ok..done luahan hati, nak rehat,lunch timeeeee !terus bekerja mencari rezeki, bukann kekasih hati.....ok daaaa

Khamis, 12 Februari 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Assalamualaikum. haiiiiii belog sygkuuuu....

moh lerr joinnnn  ..cpt2 dapatkan benda terbaik..best everr drpd nile.com ni
just click     nile.com.my    ...

semoga ade rezekii............ harappp dapat.....i will promote this product besar2 besarannn uolss kalau betol dapat.......... grab this chances korangggg...........

Chinese New Year nak dekat ! kan kan kan ! so...SALE Bykkkkkk..... GA pon byk........offer smua nak best..

now..let me tell you blogg..... nile.com yang menyediakan OFFER untuk muslimah fashion, kasot, wallet, beg, pelbagaii barang lg........mereka.....akan melancarkan Giveaway pd 
19 FEBRUARI 2015 ....



So, saya mahu , i want this barang, semua barang ....dengan harga below RM 150 :




RM 58.60


RM 26.80





rm 21. 40


                              

                        

                                                     RM 16.70


TOTAL HARGA : 
RM 16.70 + RM 21.40 + RM 26.80
 + RM 58.60

= RM 123.50   shj  below rm 150.00 kn

nampak...jimat kan......he he.... smg ade rezeki..i hope high for this...very high
for my dad, sister,mom, and me..of courseeee...


done...done .. DONE 


after this, email segalanya kepada :



details yg perlu ialah :

CNY Giveaway 2015 (dan nama penuh)

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

ALL THIS INFO, I GET FROM SIS LYSSA.TQ TAW

tq sis lyssafaizureen



xoxo, nornaqiyah



















Selasa, 10 Februari 2015

VISIT IG : @senyum2

assalamualaikum. hai blog. hari2 jengah blog tp takde mase nak update betol2 . .

very busy.. alahaii.dah graduasi..kena kerja..dah keja...memg tak menyempat ler gamaknye .

dgn masalah hati sikit ni kan.. haha...hai lahh hati, kenapa lah nak sakit..sembuh lah segera syggg...

anyway.......kalau nakk DRESS MURAH2 DAN CANTIK2 , BRG KEISHATAN , UBAT KUAT , kasot, jam, mcm2 lahhhhhhhh...

please... please... visit my ig : @senyum2
                                                 @senyum2

sesiapa yang sudi, anda amat dialu2kan , rezeki murah ye inshaALLAH ... yg membeli , yg menyinggah je ke.., yg menjual sekali , smoga murahh rezeki :)
















notahati : ALLAH, ALLAH , ALLAH ..... :)