Lepaskan Cinta Jika Jodoh Tiada
DISEMBER 2018 !!

Sabtu, 23 November 2013

(FYP) nakk buat sensory

as salam,hye...alhamdulillah............masihh bernafas kini, mlm td settle tgk long weekend! suke,sgt,suke,sgt! PUAS hatii taww! bile dpt tgk,smpai habiss...HORROR! SERAM!! NICE ! and love it,tak sia2 rm 1 gue,heww~x mcm movie' second sight' kot, yg tu,horror,kelakar,romantikk..sume r adoooo,
 (melepas rm 1o.50 sen hakuuu pd mlm tersebut,beria kann midnite...hewheww~


dan.....epyyy storyyyy......selesai sudah proximate analysis untuk FYP ku....

done with ashhhhh, n moisture......nk calculate je tinggal......huwwwhhh, mcm2 dugaan....hmm, dgn DESICCATOR tetibe melekat kuat........

pelbagai method we olls try nk bukakk..skjp gune benang,bg ade space antara penutup uh dgn bekass nye, hahaha~
then try tarikkk lg kuat2,sampai senak dah porut den,hahaha...~

pu3,aku n zuuuuu , punya lahhh takut bak hangg ! hahhaa~risau taww, coz byk lg crucible dlm tuuu..if taklehh gakkk,alamatnye,kne siap2 duit,untuk gnti,x kerr sedeyyy nntiiii???!

ahhaaaaa.........iniilahh desiccator,kebal idokk!

well....after usaha,x berjaya........we r waited till one half n hour n 10 mins,. fuhhhh.....dahsyatt,dahsyatt....kesian kann kami.but at the end, abg technician gk yg tlgg n ade lahh hero2 lakii yg time uh nga bz gk wt lab.....thankk youuu,klu tak,,hadoii..lambat lerr siappp FYP kuu,lg malass nnti,tkut je,heheheh!


tetapi, sensory.in sha ALLAH, next week, barulahh jadikkk~poster done, tmpal,done.......

we use this to sense sumtink kan...ini penting,nak letak dlm discussionn kamii.....as a final year student,lg2 group aku,yg memerlukan sensory process..........bersyukur sbb masihhh  ade semua  anggotaaa untuk evaluate fods n drinks....ape2 meal laaahh........huhuuuu

opsss,ok ha,nk p post kt JPM or SCDL sat.ok r, till meet agaiinnn next time,my blog...muahhhxxxx!!!!

bubyeeee, tQ!


notahati : andai itu terbaikkk.....

Isnin, 18 November 2013

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

as salam, haiii..alhamdulillah..maish berpeluang,yeah,peluanggggg!!

jomm lerr joinnnnnn

ha,'sejuta langkah kembara impian' !!!! terbaekk broooo! KLIK BANNER di atas untuk terus JOIN !! ok....~

Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


so,ape tngguu  laie.....SIMPLE jakk syarat2 nyerrr....:meh aku copy paste kate2 tn pngnjur~.~



ASSALAMUALAIKUM



Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013




SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini

2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..


Simple saja kan..



HADIAH :

1 helai baju I Love Blogging

2 helai baju Geek

2 Fridge Magnet Krabi

5 Keychain Krabi



Pemenang akan di pilih melalui Random.org

Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 


Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..




Ahad, 10 November 2013

Preloved Novel Giveaway Part 3

as salam,hye.........~.~

nice to meet my blog,nice to meet this GA , hewheww~
Tamat: 12 November, 10 malam

kpd cik  empunya GA , saya dh wt semuaa,tp tang twiter, sy.........dah x bukakk.and passwod...already forgot , sorryyy dekkk !!!

novel pilihanku ialah :

cik blogger


novel BUKAN AKU TAK CINTA, mcm dh sokmo sgt lebih kurg ceritaaa woo, haha.so. nona pilik ..
Cik Blogger ^__^ ngeeeee~

sekian saja, smg ade rezeki nonaaaa......amiin !

Khamis, 7 November 2013

terima kasih,block saya

as salam, hye

alhamdulillah.masih bernafas.walau pun ada benda yg membuat aku sesak kejap :)

dia, dahulu, aku panggil syg, aku dipanggil ayang

dia dan aku tidak bertemu dlm istikharah ..

dia tiada lg ape2 dgn aku..

dia aku delete daripada semua, FB, TAGGED, dan hp...
dia ingin berkawan smula,
dy , aku terima untuk kawan di facebook...

TAPI 
tiba2....,

dia block aku
dia tak deactivate pom..
dapat kulihat dy dlm FB adik, fine

TERIMA KASIH

Selasa, 5 November 2013

Giveaway Jom Menang

as salam......jommm JOIN jappp niyyy ~







KLIK
BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii)
Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii)
Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv)
Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida



TAMAT: 9 NOVEMBER 2013

SAJA JE JOIN KURSUS KAHWIN walau tak tahu di mana TULANG RUSUK :)

as salam.hye.alhamdulillah..........masih bernafas, masih dapat aku pegang laptop niy,masih dapat tgk kawan2 aku,masih dpt tgk ulat buluu yg masih berleluasa di sekitar rumahh sewa kuu iniii.huuuuhuuuu~

finally, aku pegi jugak kursus kahwin tu, OK..SEGAN nak bgtahu,sgan nyaaaaa~ hahaa~

 ~
**~gesel2 tangann, kelip2 mataaa....haihh, #lempangg japp# 

baru2 niy,aku telah berjaya menghadirkan diri secara penuh ke KURSUS PERKAHWINAN :)

Whoaaa, bunyik mcm aku dh nak kahwin kan :) aww,sedap bunyiknye ~

sejujurnye, memg kdg2 rase mcm GATAI jak nk berumahtanggaaa :) phewwww~ haha~

tapi,apekan daya, tulang rusuk lagi sebelah niy , tak dijumpai lagi, still beristikharah, masih terkelamkabut  hiduppp ~ ***paling penting, FYP,masih in progress...grrrrrrr ****


hmmm, memang dah cadang masa awal sem dulu,kalau ade kursus kahwin,aku nak pergi,sebab..........belum tentu nk degree kat MICET lg , lepas tu, aku tak tahu bile aku kahwin........kan
so,nanti mudahkan urusan selepas niy,tak payah stress nak fikir lg :)

betol,ade yg ckp,ah, 'nak p ngn BAKAL HUSBAND nannti,baru ade  FEEL' 

okeh,memg tak salah, suke hati laah kan.cuma,aku nak tahu ilmu tu awal2,  hehe,lepas tu, tak nak lah nnti,mane tahu.  klu husband aku tu jenis yg suke byrkan untuk bakal bini dy, hbis kena byr byk kangg.haha.so,aku tak nak susahkan dia  ,#ok,POYO kerr #

then,kalau lah masa aku terhad time dh nk kawen,tp dia mse tu,byk masa,takpela kalau dy pergi je,sebab aku dh p, takyah nk gadohh2 cari masa lakk kan...........

lg 1 sebab, mane tahuu,klu lahh bakal suami aku tu , rupa2nye,dah penah p program cm giniyy deyy, haa,x ker nnti aku sorang2 pulop...? hehe~





mak aihh..hehe.tgk banner.ustz DON DANIYAL lahh ! hahaa

ok,harga yg agak berbaloi kann :) tgk poster kt atas, excited tahapp satu aku dh datangggg taw!

ape pun, ilmu nih,kalau dh berniat dri awal, walau pun dh cancel kan at first, then lastly, mira ajak, haaaaa.....terusss aku ckpp,nakkk joinn..hahaha.tak jadi cancel,dpt jugk sijil kahwin,hehehehe~.~

paling Penting,tlg pegang ni  nona syg,syg2 sekalian ::


ahaaa, aku lalui perasaan segan....hehe,kena bersiap awal pagi, dua hari berturut-turut, menahan perut yg lapar dan buka mata sebaiknyaaa untuk menerima input , haaa.dh menempuh suatu jalann lah kan. hahaa~


okeh,tgk,nmpk x aku kt situ,smgt kan aku,hehehe..air mesti sntiasa adoooo~

next..yes...........tgk, bile aku tgk niy, keinginan tuh bertammbahhh laaa awk!!!!

saat ' aku terima nikahnya' ...ye,mesti rasa mcm berat tanggungjwb tp still in happy mood ^__^ kot :)

Perkahwinan atau nikah menurut bahasa ialah berkumpul dan bercampur. Menurut istilah syarak pula ialah Ijab dan Qabul (‘aqad) yang menghalalkan persetubuhan antara lelaki dan perempuan yang diucapkan oleh kata-kata yang menunjukkan nikah, menurut peraturan yang ditentukan oleh Islam


hamek! modul~ nanti nak kahwin,sila baca semulaaaa..ini baru asas je,dah kawen.lagi byk benda tahuu , iye dakkkk... ^__*



 FINALLY, I GRADE dahhh !!!! TAHNIAH to myselffffff , ngeyhh, ngeyhh!



terpampang nama penuh dan IC aku yg benar lagii benarrrr ! wa,wahhh!!!!

#semoga nona menjadi manusia yang sgt tabah, dan dapat menjaga keluarganya dengan baikkkkkkkkkkk#

#smg nona dikurniakan jodoh dan tulang rusuk ku  yang  boleh membimbing, yg di mana keluarga kami saling memahami dan menerima ~ *KELUARGA IS NUMBER ONE ! **

amiin yaaa rabbb !!!!!!