Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
APRIL 2018 !!

Khamis, 29 November 2012

nak jadi engineer !

assalamualaikumm !
hye3!!!
hee,,alhamdulillah.masih menghirup udaraNYA,,,
hati yg kdg2 tenang, kdg2 gegar2,membuat aku punye smgt nk jd engineer tuhh TURUN NAEK je kaww !!,,
hek3~
tp...ade 1 CAHAYA bile terBUKAK, & terBACA...& terHAYATI belog..
kakakk fatin yg cute niiyy woii !!
singgah belog beliau.., -->  FATIN

kak fatin, u are awesome, eventhough u r human yase2, normal mcm i..,,
tp,,i salute u  lahh ! ngeeeyy~

disebabkan aku telah sampai ke UniKL Micet ni secara terhormat..(lewat semingguu..x p orientasii pong yoo!!-zaman 2011 dluwww laaa)

jadi...,aku merasakan,,..aku kena teruskan ....,sehinggaaaa akhirrr!
ape pun yg BERLAKU ! ,,yg mne...ending..jd engineer....~~~
lalalalala..happy nye SEBUT WORD    E.N.G.I.N.E.E.R   tuhhhh !! duet lambak2,,,dtg kt ats tgn nii kn..ngange2 je..!

lo0k like ade JAMBATAN EMAS yg aku boleehh laluu..untuk jd ENGINEER dgn JAYAnyerrr!!! fuhhhh!!!
hak2~
NEVER  laaa NONA SYG !!!! klaau x diizinkan ALLAH YG ESA !

ok laaa.ini juz entri smbung2,,,so,,today~~~
is..my last paper for FINAL EXAM !!!!

jam 2 ptg ni,,peperangan,,OTAK SEMUA ADE SAFETY AND HEALTH je kn~
huhuu~smg hati2 lahh nk jwb OSH nntii hari ni,,kt DEWAN lakk tuhh,,huwk2~


notahati :: #jgn fikir benda lain,,FOKUS tuh satu dluwww taww!!






Sabtu, 24 November 2012

hati yg redha-FINAL EXAM-sy SUKE

assalamuaalaikumm.., ! hye2!!
hehe,alhamdulillah,,,,,,,bernyawa,,,lancar nfasku inii...

habis EXAM minggu niyy~  next week yg mndtg,,3 more papers to success!!!!!


hehhee ~ SENANG ker??!!! --> memg TAK LAH kn??!!! hahaha~

aku  berUSAHA, biar ALLAH tentukan layak ke x dpt result sepatutnye.. semua,,sape2 terbce, doakan nonaa taw2!!!! amiin,,smg aku berjaya,,sjukkanlah hati lecturer / penanda tuhh,,,membce,,dan memahami segala ayat dan jwpn yg aku curahkann..atas kertas tuhh,,amiin ya rabb!!

..:: ♥ tatkala cinta berbisik ,suaranye memuji tuhan ,pabila rindu terusik Rasulnye jadi pilihan ..♥ ::.. sewaktu kenangan berbisikk, dy redha kan semuaa )*__*( ♥
 ehh,apehal nona nii ~tetibe,,.....#$%^@! hurm,itu je yg mampu aku luah skrg inii~
ape gune tulis pnjg2,,semua telah tertulis,,dan pasti ade hikmahnye,,,sy nmpk dh hikmahnye awkk! TQ k~
 sy x m0h kacau2 awk da,,yess,,dh berbulan-bulan lamenye, sy x bwt ape2 untuk luahkan rindu pd awk,,yess!!!! MIZ H   jgn risaaauuu taww!
 
sy x bwt lg, sy dh leh terima,,sy nye sakit dh kurg,,jantung sy dh redhaaa,,doakan untuk sy terus pulih 200 per seratusss k,,hehee~ *)
 
 
 
notahati :oh hati,oh jantung ! jgnlah dikau merasa sunyii tanpa kehadiran manusia itu :) sekian ~
 
 

Jumaat, 16 November 2012

sebelum orang lain marahkan kita,eloklah kita marahkan diri kita dulu

assalamualaikum, dan hye ! alhamdulillah,masih diberi peluang untuk memarahi dan dimarahiiii~

ok,ayat kt ats,,sejibik mcm status aku kt skype,,,,

hohoo!!

smlm aku malass,,kenapa? entah,,sebab dh selalu study pun x jugakk,,,
aku borak2 dh ptg tu, cdgnye nk habisskn chpter ptg tuhh,,and ke mlm,reverse2 je,,
but then,,fineeeeeeeeeee laahh ! 1 hape pun mcm x mnjdikk ~

mlm plakk,,,beria p belajo sne sini,,lat2,,kol 1 je dh slmt berraduuu,duu,duuuu~ :(''

isktsksotsktsk~
konklusinye, CEPAT MARAH DIRI SENDIRI,!!!!! sebelummmmm....emak/abah marah bile result TAK MEMUASKAN !!! bangunn nonaa!!! go,go,go!!!!!!!!
jgn nk gedik2 sgt BADAN tuhh ! kejapp je ! hisyyy~~
stop2~study skg.... (mse nulis ni,SUBUH baru mnjelmaaa...MOOD : MENYESAL + TAKPE,CUBA lagiyyy :)

gmbo ini ....mengisahkan mcm2 cito! hoyeii~ hikhik

notahati ::smg hati ini KUAT spnjg pantang ini,,hahaa,,
hingga selesaii FINAL EXAM...
ayerkk! buat dinding ! pliisss3!!!!!!


Khamis, 15 November 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat ^_^

assalamualaikum, dan hyep2!! hee,,alhamdulillah,,masih berkesempatan untuk join ini GA, klik je banner klu nk phm kn lg~

entri ni bukn je kerana GA and hadiah semata-mata,,tp khas untuk kawannn, sahabat ku ~

seseorg tuhh,,bukan ex boyfreng ku,erkk,,emmm,,,,nk tunggu bakal SUAMI,,entah bile,,maka,,,sahabatlahh yg dimksudkn dgn  SESEORG tu :) siapa dy?? ok,,inii diaaaa~

namenye NUR RASYIDAH,,study kt Uitm Kuala Pilah,aku kt UniKL Melaka jepp,
emm, untuk mengelakkan kejadian seperti bomoh2, so nona letak name nye tnpa name ayah k,,hehe , aku syg ko syidahhh! hehee, aku tahu ko kurang minat org letak gmbo penuh n name penuh ko kt sebarang tmpt kan?? hehehee~

 REASON AKU CAKAP DIA SAHABAT,,BUKAN KWN2 BIASA ::

=~NO REASONS,, hhee,,mcm cinta,,knp kite cinta org tuhh,, jwpn bernas:NO REASONS, ia hadir sendiri woii! aku completekan dy,mcm tuh jugk diaa,,hehe,,


tp aku suke gilew pujii dy, even ade yg kuTok2 dy,,,(marah betol klu ade yg ngata dy taww !) , meh tgk pujian melambung untuk sahabat aku nii,,dri Maktabb lg kn ~ since form 1 till now ~ #setia nye kamii *

1.dia nih lah penawar jantung aku,,kalau aku sedihh2, kalau aku marah2 nk baling cerminn..(ni tidak btul sgt) , kalau aku duk happy2,,duk jelez2, dia jugak yg SABARKAN akuu..~

2. setakat ni, aku selesa kongsi cerita,masalah kt dy,, lau hal family tuhh,,sikit2 aku mntk jugk pndpt dy,, well, memg limit lau tang fmily,,tp,,still ade STORY,,,lau dikumpul story2 tuh,,boleh laaa jdik 1 buku tuliss~ kisah ku dan fmily kuww~

nihlaa dy,,dh boleh jd mak org dh ko syidahh,,hehe,,chaiyokk2,jd wrganegara yg berjasa ye bukk!

3. dy sgt2, bersemangat WAJA, nk tahuu,SPM AKU kn ..tidak hebat cm dy,, dia dpt 7A ,,and len2,,dot,dot,,
byk letteww,,, aku kurg sikit dri dy,,,aku pindah maktab time form 3 tuhh...RESULT PMR kami same !! hehe,,UPSR,of coz sme jugekk!
rindu gmbo nii,,zaman mude2 kamii,,form 3 kt kels prep,adekah sme mcm skrg?huho,,ofkoz lg besaqq!

4. DIA SAHABAT, SEBAB KAMI SAMA2 TERIMA BAIK BURUK MASING2 TETAPI , AT THE SAME TIME,  tegur menegur, advice sokmo jika ade yg tak kena and ade yg KURANG ELOK dlm sesuatu hal................ 
kami same2 jd PENGKRITIK, jadi PENYOKONG JUgak,,kire mcm tulg belakang,,(bukn tulang rusukk aw!)and...(x sokong mne2 parti takat nii-->sebab blum leh undi,,,x cukop umoqq,,hhaaha)


this is the latest picture..!! aku dtg uma dy,,nmpk mcm ibu2 n mama2 x?? sdg bergosipp nii,,hikhik~

5. bile gadohh.., mesti ade je yg x nk kalahh,,,tp bile dh fenatt,,stop sndirii,,MUHASABAH BALIK,,sedeyy kot lau marah2~ hkhikhikkkkh~(mcm rumh tangga, fine laa..)

sahabat yg tidak pernah kenal ertii jemu,,support each other, dan LOVELY !!!!!

sebelum aku akhiri ini entri, aku nak selitkan doa , rugi kalau tinggal doa,,hehe~

    YA ALLAH, ::: ''KUATKAN HATI KAMI MENJALANI UJIAN -MU ,
kurniakan KETENANGAN dan KEJAYAAN kpd kamii.... 
TERIMA KASIH ATAS PERTEMUAN inii,,,andai TAKDIR KAMI BERPISAH, tetapkan jiwa kamii, tunjukkan jalan yg BENAR agar masing2 dapat ke syurgaMU...aminn !!''

thats all from me, harap diterima lg,,kalau ade rezekii,lg cun,,leh share2 ngn sahabat aku nii,,hohoo,,

hheee,,nah tag to :
-hannan 
-sis nana
-pn strawberry


notahati : rindu melanda hatii ~ all pictures have own memories and ILOVE YOU MY SAHABAT, Nur Rasyidahhhh!!


Rabu, 14 November 2012

GIVEAWAY MORE THAN 20 PRIZES TO BE WON!!

assalam,,and hye2!!! alhamdulillah,,diberi peluang,peluang nak study week, peluang dan peluang ~dgn lafaz BISMILLAH,,jom JOIN !



in collaboration with:
6th Sense Website Facebook Blog | TheChic Blog | The Mindmeld Website Facebook | Little White Crane Website Facebook | Pink.Enuf Blog | ButterScarves Blog Facebook | Bawal Collection Facebook | Sprink Sugar Facebook Tumblr | The Doodle Box Lah Website Facebook | KalerPalette Facebook Blog
 


okehh :) ni je yg aku mampu join dlm study week ni, syarat yg agk boleh2~ sebab,,fb bukak sokmo,,even nxt week dh nk FINAL..fine laaaaaaaa~ heeeeee,,,,hope dpt la kn...


so,ini susunan yg nona nk yer,, hik2~

  •  - Bawal Collection --> 1 x long shawl
  •  - Little White Crane --> 1 x sleeveless dress
  •  - Butterscarves --> 1 x long shawl
  •   Pink. Enuf --> 1 x handbag, 1 x chiffon shirt, 1 x 1 top
  •   6th Sense --> 1 x long sleeved maxi dress
  •  KalerPalette --> 1 x vintage paisley jacket
  •  Sprink Sugar --> 3 x 1 set accessories (cincin+rantai)
  •   The Mindmeld --> 3 x 1 handmade bracelet
  •  The Doodle Box Lah --> 1 x keychain, 1 x pendant, 1 x aztec felt pin, 1 x small framed doodle
  •  The Chic --> 1 x 1 set Eco Tools Bamboo containing 4 brushes
name fb :  nona qiyah en sani

hoho

notahati :: salam maal hijrah,esok cuti,tp,aku memg taklah kn,esok kne study maths pulak ! cpt hbiskan thermo syg !

hri ni study THERMO (study week moood)

assalamualaikum,,,hye,

ok,FINAL EXAM SEMAKIN DEKAT,,hye!!! 
 berjumpe lg ngn kau wahai FAMILY FINAL EXAM !
muahahahaa~

cukup2 3 SEMESTER aku BERKELUARGA DGN KAU KT MICET niiy syg !
hak3~


smlm dh study yg itu,hr ni nk study yg ini,,study ape ye???!!!!
fine,jom study THERMODYNAMICS !
hr tuhh dh kne mrh ngn papa syahidiii !!!!

wait n see ah,,aku nk bwt semuaa latihan  niihh !!!!

ececehh,,,sehari nii aku nk study thermoooo , hik3~


welll....semoga gigihhhh laaa ko nonaaa !!!!


notahati : please,,egt kt carry marks,,,jgn lupe tgk nnti ! u are in danger !!! habiss2~ hik2~

Selasa, 13 November 2012

ENACTUS MALAYSIA minta dgn kadar segera??!

assalamualaikum, dan hye dan helloww!!!!
ini hari tulis entri,,sempena diwali,,,,,hehhee!

semua agama , semua bangsa,,ade keuikan trsendirii,,dan aku percaya ,slagi ade sifat hormat menghormati,semua akn ok2 jak ~ aman damai,,and tenaangg~

okehh,,hr ni, dpt kje lg,kje ape lg??? kalau BUKAN KERJA SIFE,upz,nme baruuu,,ENACTUS,
fine Enactus MALAYSIA,,sy try bwt dan setttle kn kerje tuhh....

aq ase mcm kt opiz bagaii dh nii ! agak stress dan agak malass manjaaaaaa nk BUAT ITU KERJA Meyhhhh,,yolahh,,duk bz study kn,,,kihkih~

tp,apekan daya, ade HIKMAH laa tuhh,,,bwt pe nk keluh byk2????!!! bukn dpt haperrr pongg !

so,cica, --> tahu ke cica tuh ape?fine,itu bhs KOREA,,erkk,,,aku belajo dr org,,,,,aku ni mint  xlerr tinggii sgt,,x OBSES lg laa takatt niiyy~

frankly speaking, aku tahu ake kena buat, apa guna kalau dh JOIN,,merungut je lebeyyyyy kn2??!

so,do it NONA ! dah2 ! studyy lerr woii~

welcome study weEk!

assalamualaikum,  hyepp! alhamdulillah....masih diberi kesempatan untuk laluli pelbagai suka duka kehidupan,masih diberi peluang untuk berperang dgn perasaan sendiiriii...! huhohuho~

next  story : minggu study week sudah berMULA,agak tidak rajin diiri inii,,,ohhhhhssshhhhhh!!!

next story : bfore study week,aku wakil family ku, bermlm,dan sedikit kepenatan di rumah sepupukuu,,,yg dokkk bz ngn perkahwinannya yg  super cute, 
bertemakan MERAK (sejenis haiwan yg UNIK,,,kdg2 SomBonggg..ngeee..),,,(moreover,ade beca lakkk,,,tuh yg aku suke je )

rumah nye di bukit rimau , seksyen 30,syah alam,x besar sgt,x kcik sgt rumah nye...
*uma dy yg dlu lg best, LUAS lg ku rase,tp xpela,,butik ibu LELA ade kt sane kn,,so,,asal ade tmpt perlindungn untuk 7 beranak tuhh,dh cukopp laaa kott~

so,aku akn start untuk exam yg  mgu depan dlu,yg mgu depan2 lg tuh,,hoLd dluww~ lek luuu~hhee

math,cpp,thermodynamics,,and last one,,workshop wooo~basic engineering workshop...lau ni x pass,,,adeh la kn,,,basic baru nii,,hewww2~

ok,done with all the list,now,,START ! yahooowww!!! mcm nk men roller coster rase kt JANTUNG nii,,
lum btol2 examm,,,satgi tol2 exam,,,hauahaauahauahuhuhaa....x berani den nak sobut~ ..

TRY NAK FOKUS laaa ni,,please fokus k ! nona ank en sanii ^___*
ape yg aku tahu,,kena lah berusahaa,,jgn hadap FB 22 JAM,,belajo nye,,2 jamm jep??!!

dan sentiasa diiringi DOA...so,,,jom jd RAJIN ! and jgn GIVE UP!! HIGH2!!! DREAM HIGH, EFFORT PUN HIGH laaahhhhh awokkkkk!!~huwk4~

itu saja,ringkas and padat :)

notahati ::  YA ALLAH,KUATKAN AKU,BERI AKU PETUNJUK,,,amiin ya rabb !

Sabtu, 10 November 2012

amanat yang perlu dismpaikan~

assalamualaikum,dan hye,dan hellow! alhamdulillah,masih hidupp,walau,,ade batuk2 sikitt,,,
smg final nnti,,betul2 sembuhh ye !! hehe

fine laa,,,study week telah pun tiba,tp,hari ini,aku mahu bercuti,rehat2 dlu,btul ke leh rehat??sebab,aku wakil family ku ke sana,,,,,,ye,,aku seorg wakil drpd  fmily en.sani ~

seronokk,,aku punye hidup kn,,sering je expose ngn semuaa tuhh,, ade skali tuh,ikut nenekk..g uma sedaaar kawen,,,yer,,,aku dtg as wakil fmily en sanii..
then,,,ke selangorrr...juge yg same....
klu dlu,form 1 lg, en sani dh lepaskn sy ke asrama,,,btul ke sy leh berdikarrii?? hohoo~

till form 5, ilmu kucari hingga ke Melaka....
.jujurnya, aku fail lesen brpe kalii da...~ tp...disebabkn selalu dpt support oleh fmily,,,aku gigih jugk laaa amek lg,,,walau kt sne sorg2,,,yelaa..kwn2 byk nye dh hbis amek lesen,,,,,,disebabkn aku nii,,,ex-PLKN,,heee,,so,,kwn2 yg dekat,,rmi dh amek lesennn time uhh..hehe ..

mungkin sebab aku tahu aku anakk sulung., cucu emass(kdg2,bukn sellaluu,,huhu),,so then, aku kena buat  something dgn elok2~ ,,dont make my fear overcome me ~
AYAT PENEGAS di situuu :)

tetibe,gmbo AKU G KEM JPAM lakk yg KUA~

ok lahh,,diharapkn perjalanan hr ni,selamat,sihat walafiat semuaanyaaa,,,dan esokk...esokkk,,smg bahagiaaaa laaa harpnye,,,aku kena smpaikan AMANAT  nii,,abah suruhh,,klu x ,,kena cepukk ngn emak syg !!! huhuhauaa,,,k,that's all..nk jemur bajuuuuuuuuu~~

nk bekpess,,,laporr,,nk ape lg ea..haa,,nk verangan jap..hhee,,(tutorial tudung laa,,ape laaa..ayaakk!!)


notahatii :: kan kukejar yg ituuuu,,,please, be nice to me, gentle for me,,and ILOVEYOU,,(bukan repekan nii,,seriousss ni,,hhuohho >>___<<

Khamis, 8 November 2012

saya dah boleh lupakan dia :)

assalamualaikum, hye ! hellow!
ohh,my dearest blog, hee..and sape 2 la yg sudi jengahh~

haa,,aku dh PULIH,,ehh?sakit ke?
well.....semua telah ditentukann....

sakit sebab rindu je, walau pun secebis rasa tuh ade, aku biarkan je,sebab,ALLAH lebih tahu..
RAHSIA ALLAH,kite tak tahu :)

saya tidak boleh berkwan dgn dia,okay,fine~

org kata, kalau PUTUS, kite kena hati2~ sebab,mcm2 akn berlaku..misalnye :
 kite akn sakit sebab menyesal,sebab RINDU..........

ehh? yeke? same je bg akuu..haha..PUTUS ATAU TAK, mcm2 boleh berlakuu~
mungkin yg tuhh,, tambahan je,,

tapi aku bersyukur,, ,mEAns aku normal..aku belajar something~
saya dah lupakan awk.smg kalian hingga syurgaa,, dan saya dgn si dia itu,,hingga jannah jugakk!
amiin ~ (moga termakbul)

sje nk selit  satu story,,agak sayu ye! hehe

ade la seorg pompuan , dia cakap,lelaki tu berjanji,,bunyi mcm ni laa :
kalau mereka tak bersama, lelaki itu tak mahu dengan sapa2 dahh smpai akhir hayat...

APE JD LAST2??
~~~ LELAKI ITU BER sama org lain pulokk~ mane ye janji2 diaaaa? letak kt tepi hutan sane kott! ~~munggkin kalau janji,lepas tu dy mnta maaf, masih ok dan sgt ok~ 
haishh,pompuan tu diikat dgn JANJI~
nasiblah perempuan itu antara percaya taau tak untuk kembali pd lelaki itu :(
ALLAH je tahu rasa nan satu itu :)
tp betul,buat ape nk terikat pd jnji MANUSIA? 
then aku pun ckp..ikatlah janji dgn ALLAH...

(emm,,,ade la org puji aku nnti,,hehee,TERUK NONA niiiyy! paraahh2~)

kasihan diri itu :(
aku pun fikir lg...,kite mane  boleh DENGKI2 kan ~ jika kite berDENDAM,iman kite mudah longgar,,syaitan suke lettew!!
si pompuan tu pun diamm,,pejam mata,,dan menjerit sambil BERDOA::
YA ALLAH, jika dy bukn untuuku,damaikan aku dgn ketentuanMU !~

ade hikmah semua terJADI...jgn duk kalut sgt ahh !! hehe~

aku pun dh phm,ini agaknya hikkmah kenapa semua dipertemukan dan dipisahkan dan dibubarkan..dan mcm2 lagii laaa~ huhuhohoho~

 nanti nk cite lg ,lepas dh habis  ELECTRIC TEST hari ni,,whoaa! gerun2~ smg NABILAH juga dpt wt SPM dy ELOK2~

i had challenged her ! huww3~
dahlaa..nk continue kt diari,,kt cniy x leh byk2 cite,,haha~


notahati ::  duhai hati,semoga kawan aku itu bersaabr dgn dugaan MU.. semoga hatiku secekal wanita2 ISLAM yg TABAH DI DUNIA inii~

Ahad, 4 November 2012

doa untuk emak ku ~

assalamualaikum,
alhamdulillah,,masih di sini....boleh menghirup udara ,saat ini.. :)

walau hati ade RINDU,hee,,xpela,midz H jge elok2 MR F yerrr,
sakit pening dy,.., nona yakinn,,awk selayaknyaa..,

 ok,stop about it,
td nona bce blog ank jiran ini,merangkap kwn adikku,
ohh,,,masuk hospital daaaa  ayahnye....
tibe2 aku teregt mse rye haji hr tuh, family kami melawt org sakit d hosspital..

yg sorg tuh,sakitnye,,emm,sakit stroke seluruh badan, and sorg lg tuhh kne  kanser,,,
whoa! sgt SERAM MNDENGAR!!!

tibe2 lg kn, aku rindu emak aku, ha...beliau ade sakit , ok, sakit biasa yg memg org sokmo kne...
tp,my dad sihat walafiat lg, btul2 jge fitness kn....heeee


untuk itu, jom doa untuk emak, di samping doa sndiri tiap mse, jum selit doa hr niiy,,

YA ALLAH,, ENGKAU kuatkanlah hati emak untuk terus tabah dalamm  melawan penyakit nya ,
berilah nikmat kesihatan kpd nya,
kurniakan jiwa secekal wanita islamiah yang ada KENTAL JIWANYA di bumi inii,

aku mohon YA ALLAH, ENGKAU yg mengetahui segalanya, apa yang berlaku, ENGKAU shj TAHU PENAWARNYA ~

amiin ! ya rabb !
akhir kata ! PN RADZIAH ! NORNAQIYAH syg sgt2 kt awokkk , taaaw!!

(marah,sayu mcm mne pong, SAYANG DAN CINTA TETAP UTUH UNTUKMU SYGkuuu !! )

notahati:: degup2 nk p HI-TEA,,sebab kje masih ade yg tidak settle la kott,,heeeeee^__^
 


Khamis, 1 November 2012

oh MY TEST ! >__<

assalamualaikum !
alhamdulillah ! dgn sgala nikmat ~


even,,TEST mcm2 kn,,huwk2...
TEST KEHIDUPAN ade mcm2 JENIS,
tp,test aku hr ni,ialah TEST EXAM !

aduduudu~
sTress? ye, btul,tp,stress x elok,nnti BOLEH TERKENA SERANGAN STROKE !
fine, aku x mahu itu berrlaku :)

maka dgn itu, dgn sgala hormatnye,,mari berd0a :)

BISMILLAH,..

YA ALLAH, AKU BERUSAHA KERANA ILMU ENGKAU  YG SGT MELUAS INI .

YA ALLAH, aku kasihi EMAK DAN ABAH ku, UNTuK TERUS BERJAYA,

,YA ALLAH...,aku MOHON KEKUATAN, KERAJINAN, halangi aku dari SIFAT MALAS YG AMAT ...

smg aku dan kwn2 YG BERUSAHA, dpt membuat terBAIK setanding dgn USAHA YG KAMI LAKUKAN..

segala ujian dan rintangan, hanya Engkau yg MENGETAHUI DAN ENGKAU YG SELAYAKNYA HAMBAMU ini meMINTA TOLONG...

notahati :: ohhhhhhh,,PEJAM MATA(kejapp jerr),,,,,,,tarik nafass ! genggam tgn awk ! lepas ! pegang pensel !

START ! AND BILA STOP, START LAGI !

upz,lupe,DONT FORGET,sediakan air,,bg segar sikit,,tp kalau tak tidur dari semalam, kenalah tidur dulu,,,sUkar sikit yg tue:) tp.klu PUASA, awk seorg yg BGUS bhaaa !!!!! ^__<


that's all,,semoga NORNAQIYAH bolehh buat untuk TEST MATEMATIK DAN ELEKTRIK   nye ok !!! amiin ya rabb   >____<