Setelah 9 tahun ! Selamat Pengantin Baru Amalina dan Suami!

Selamat Pengantin Baru Amalina dan Suami ||  Minggu lepas, aku diajak member lama..member yang dah 9 tahun tidak bersua muka. Hanya stalk kat Facebook, Instagram atau whatsapp status....


Nahhhh...driver pada haritu......comel tak member saya ni......... 
Hishhhh.. dari selepas SPM, sampai sekarang baru ketemu ekk~


SELAMAT PENGANTIN BARU AMALINA AND HUBBY!


Sama padan gituhhh.
Aku suka tengok pelamin dorang......All in white tau! Suci!

Tengok keseluruhan......cuma bunga je  ada colour soft yang lain...hehe~
Tema semua warna putih......cool beb!

Sorry, gambar pengantin lelaki tertutup mata pulak...But they are cute together lah~

Semoga bahagia, berjaya membina sebuah keluarga sampai syurgaNYA.

AMIN!

And.....us! Lamanyaaaa tak jumpaaaa merekaaaaaaaaa~
Rinduuuuuuuuuu~ Hehee...Kejap je dah besor besor......Hikss~

9 years and let counting till the end! Semoga sihat dann bahagia selalu ya semuaaaa!


6 ulasan:

  1. Ehemm ehemmm...awak bila lagi? Hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eheemm, ehemmm... bila tiba masanya...
      InshaALLAH....pasti kujemput..hahaa

      Padam
  2. Best kan bila dah lama tak jumpa kawan2 last2 buat mini reunion dkt kenduri kawin haha

    BalasPadam
  3. best nya! saya pun dah lama tak jumpa kawan2 zaman sekolah dan kolej dulu..huhu

    BalasPadam
  4. Selamat pengantin baru pada pasangan mempelai

    BalasPadam

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!