YES!! Garlic Balm Membantu Beri Nafas Selesa

Jun 18, 2019

Kegunaan Garlic Balm Gajah Baring Balsamo || 'Nafas Selesa'. Semua orang kalau boleh nak tidur dalam keadaan nafas yang selesa dan teratur... Nak tengok keluarga sihat..dan selesa selalu.


Al-maklumlah.. Sekarang ni musim kejap hujan..kejap panas... Cuaca tak menentu kan. Bila macamni...kadang kadang nafas tak selesa time nak pejam mata tu.

So apa saya buat ialah..saya try sapu Garlic Balm Gajah Baring Balsamo sebelum tidur tu....

Fuuuhh..bau Garlic Balm boleh tahan..rasa macam nak makan kat dapur..hehe..yela..bau bawang putih asli tau... Tapi baunya sekejap je...Lepas beberapa saat tepek, baunya hilang sendiri..

Dihasilkan daripada petua tradisi minyak bawang putih yang diamalkan oleh nenek moyang kita dahulu pada menjadi Garlic Balm untuk memudahkan ibu ibu moden masa kini yang sibuk bekerja.

30g di dalamnya. 

Paling best sebab packaging dan tekstur Garlic Balm ni senang nak dibawa kemana mana kerana ianya berbentuk solid..so risiko untuk tertumpah adalah ZERO! Terbukak penutup atau apa...tetap tak tumpah... Baguslah macamtuu...

Kenapa ianya sesuai untuk baby sampai ke warga emas?

Kerana ianya tiada bahan kimia dan essential oil sesuai dengan semua golongan. 


Yeke Tak Bahaya??

TIDAK LANGSUNG. Ini adalah disebabkan produk ini adalah Natural tanpa bahan kimia berbahaya yang boleh  mengakibatkan kesan sampingan jangka panjang.

Nah. BAHAN-BAHAN selamat yang digunakan :-

Extra Virgin Olive Oil : Membantu melembabkan dan mengurangkan keradangan yabg terjadi pada kulit
/
Sunflower Oil & Vit E :
Membantu memelihara lapisan kulit daripada pencemaran dan kekurangan lembapan badan.

Beeswax : Memiliki sifat antiinflamasi, antibakteri dan antivirus sehingga dapat dimanfaatkan untuk membantu masalah iritasi kulit ringan

Garlic : Tumbuhan istimewa yang banyak manfaat membantu memberi 'Nafas Selesa' keluarga

Cara-cara menggunakan Garlic Balm Gajah Baring Balsamo :-
1. Boleh digunakan setiap kali selepas mandi pagi dan malam untuk keselesaan nafas dan tidur yang berkualiti.

2. Sapu dan urutkan Garlic Balm perlahan lahan secara bulatan pada bahagian yang diperlukan ~


Jadi.. apa tunggu lagi? Simpan satu untuk di rumah..dibawa travel dan ke tempat kerja.

Harga Promosi : RM 29.90 (tak termasuk postage)

Postage : RM 8 SM, RM 12 SS

Lagi best....free gift thermometer...sebelum ni beli produk kat sini..dapat jugak thermometer.  . Ehh.bestlahh...Comel comel lak tuhh.

Buatan Malaysia

Details seperti di bawah :-
Blog : https://garlicbalsamo.blogspot.com/
FB  : Gajah Baring HQ (Garlic Balm)
IG   : gajahbaring_hq
Contact : 018-7665694
Diedarkan oleh : ARS PURE SOLUTION.



You Might Also Like

1 00 otak engineer COMMENT

  1. Haii Non....hirup baunya sedalam-dalamnyaa Non, nanti legaa laaa lobang hidung tu ...hehehehe

    BalasPadam

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!