Nikmatnya Makan Di Restoran Lemon Tree

Januari 30, 2019

Nikmatnya Makan Di Restoran Lemon Tree || Hi! Hari ni makan mana? Nahh..nak share hari tu masa Thaipusam, tempat aku dengan member lunch kat tempat baru....


Halal? Of course... Jangan risau..aku suggest restoran baru ni....  Nampak bos je chinese..tapi dalam halal ok... Boleh bawak family makan...sempena besday... gathering...dating.... Sebab makanan bukan hanya pasta...nasi pun ada....

 
Sementara menunggu..kita makan sup cendawan dulu naa... Sedap..i like this! 

Spagheti Seafood Aglio Olio! 

Spaghettti Prawn Aglio Olio


Nasi Goreng Special


Salad for diet!

Meatball Spaghetti

Salmon My Favourite!!

Pizza Time!

Air dari saiz gelas kecik sampai besar pon ada....  And you must try lemonade kat sini tau!


Aku suka semua makanan yang ada ni..most nasi goreng special tu.... With Pasta Seafood Aglio Olio tuh! Adoi..kenyang sangat makan...memuaskan lahhh....

Untuk dessert..memang nihla favourite kalau singgah sini..atau cawangan lain...


Cawangan lain aku pernah try kat Taman Megah Ria... Ternyata..menu semua tak mengecewakan tekak aku.... 

So kali ni..aku percaya menu yang dorang sediakan sedap sedap belaka...aku pergi ke cawangan lain pulak.....info seperti di bawah :-


Restoran Lemon Tree

Setia Eco Cascadia Branch

(No Pork, No Lard, No Alcohol)

Lokasi:
No. 63, Jalan Eco Cascadia 6/1, Taman Setia Eco Cascadia, 81100 Johor Bahru, Johor


Waktu operasi:
Setiap hari
11:00 am -10:30 pm

Tel. No:

+607-3615965


Facebook:

https://www.facebook.com/restaurantlemontree

Instagram:

https://www.instagram.com/lemontree2u

Bluuurrrpp....hihi...

Suggested and recommended to all ok!  

You Might Also Like

7 00 otak engineer COMMENT

  1. Terliur deria lidah dan molot Sis ko wahai Non huhuhu
    Jom nanti kita dating yokkk..

    BalasPadam
  2. Akak pun suka nasi goreng tuuu..sedapppp

    BalasPadam
  3. Alaaaaa terus terliur pulak tengok gambar2 tu haha :(

    BalasPadam
  4. apani tertengok gambar macam ni😫😫😫😫

    BalasPadam
  5. terlioooo tengok gambar makanan hahaha..

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho