Shopping Festival 11/11 : THE BIGGEST ONE DAY SALE AT LAZADA ! GRAB 90% DISCOUNT !!

November 08, 2018

11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!
Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT...

=====================================
LAZADA BUAT SALE LAGI !!  || Wow, wow ! Cantik date 11/11 kann ! YESS !  Aku pun tak sabar menunggu hari tersebut tiba ! Fuhyooo... nampak SALE berganda-ganda tuuu ! Banyak brand popular dan awesome yang terlibat dalam memberi discount pada hari tersebut !  Dari barang keperluan, sampai barang kemahuan, barang yang best-best, harga mampu milik sebab ada diskaun banyakkk woiiii !


REMINDER : START ON 11/11/2018 okayyy !

Hehee, aku dah ushar beberapa barang yang aku rasa aku nak guna buat masa ni....Kira nak sangat mengikut turutan nombor di bawah ya.....



Yess, oven kat rumah aku ni dah lama gila rosak.. So aku tersuka tanpa sengaja bila tengok oven ni berserta harganya yang amat berpatutan ! Diskaun kaw-kaw gituu ! Rugi tak grab time offer !

So senang kerja kalau dapat oven nii.huhu.. nak pansaskan lauk/atau kuah nanti senang je... suka lahhh, kasik masuk dalam cart dulu...hehe



#pantasbuatkerjarumah
#easy




Jenama Philips koo~ Popular tau! Diskaun tak menahan .......Rambang mata, blink blinkkk~
Nak satuuuuuu...., niat di hati nak bagi buat hadiahhh kawen.........tapi macam sayang eh nak bagi orang..hahahaha~Kalau ada iron ni, lagi cepat iron tudung, lagi banyak aku iron benda kang.. Nice ~

Mak suruh iron nak gi kenduri, berdesup siap cepat ! Tak payah tunggu lama, jam tu jugak settle !


#ironpakaian
#rajin


3. KERUSI MALAS UNTUK BEREHAT


 

Selalu jumpa kerusi ni kat kampung nenek aku je. Teringin nak ada satu kat rumah... boleh duduk malas-malas sambil tengok drama Astro dan TV 3.. huhu.. Lagi lagi kalau time cuti...pergh... syok badan aku melepakkan diri..hehe.....Sambil berborak ngan family..kalau ada bebudak nih, confim berebut, huhu...nasib belom ada... 

#rilex
#happy

---------------------------------

SAVE THE DATE !
THE BIGGEST ONE DAY SALE IS COMING TO YOU !

LINK HERE !

11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE is here! 
Prices as low as RM1, Discounts up to 90% Off, Collectible Vouchers worth RM11,000,000, SLASH IT and SHAKE IT... 

==========================================

Shopping is one of theraphy, SALE?? More, more best thing ever ! 

You Might Also Like

8 00 otak engineer COMMENT

  1. Wahhh.. Barangan pilihan Nona semuanya menarik

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum nona...jom2 save the date...soping jom...

    BalasPadam
  3. nak off data..takut terbeli...kah..kah

    BalasPadam
  4. owh, oven tu bole berfungsi macam microwave jugak eksss

    BalasPadam
  5. Nak dekat 11.11 ni uiii ngerinyaaa nak klik sana sini..
    Takut terbabasss soping hahahaha

    BalasPadam
  6. ni yang rasa nak shoppingg ni hahahah

    BalasPadam
  7. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    BalasPadam

I appreciate your comments/ idea.. Give me support.
Thank You! And Come Again!