Maintain in Giving Love is One of Hardworking
NOVEMBER 2018 !!

Khamis, 8 November 2018

Shopping Festival 11/11 : THE BIGGEST ONE DAY SALE AT LAZADA ! GRAB 90% DISCOUNT !!

11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!
Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT...

=====================================
LAZADA BUAT SALE LAGI !!  || Wow, wow ! Cantik date 11/11 kann ! YESS !  Aku pun tak sabar menunggu hari tersebut tiba ! Fuhyooo... nampak SALE berganda-ganda tuuu ! Banyak brand popular dan awesome yang terlibat dalam memberi discount pada hari tersebut !  Dari barang keperluan, sampai barang kemahuan, barang yang best-best, harga mampu milik sebab ada diskaun banyakkk woiiii !


REMINDER : START ON 11/11/2018 okayyy !

Hehee, aku dah ushar beberapa barang yang aku rasa aku nak guna buat masa ni....Kira nak sangat mengikut turutan nombor di bawah ya.....



Yess, oven kat rumah aku ni dah lama gila rosak.. So aku tersuka tanpa sengaja bila tengok oven ni berserta harganya yang amat berpatutan ! Diskaun kaw-kaw gituu ! Rugi tak grab time offer !

So senang kerja kalau dapat oven nii.huhu.. nak pansaskan lauk/atau kuah nanti senang je... suka lahhh, kasik masuk dalam cart dulu...hehe



#pantasbuatkerjarumah
#easy




Jenama Philips koo~ Popular tau! Diskaun tak menahan .......Rambang mata, blink blinkkk~
Nak satuuuuuu...., niat di hati nak bagi buat hadiahhh kawen.........tapi macam sayang eh nak bagi orang..hahahaha~Kalau ada iron ni, lagi cepat iron tudung, lagi banyak aku iron benda kang.. Nice ~

Mak suruh iron nak gi kenduri, berdesup siap cepat ! Tak payah tunggu lama, jam tu jugak settle !


#ironpakaian
#rajin


3. KERUSI MALAS UNTUK BEREHAT


 

Selalu jumpa kerusi ni kat kampung nenek aku je. Teringin nak ada satu kat rumah... boleh duduk malas-malas sambil tengok drama Astro dan TV 3.. huhu.. Lagi lagi kalau time cuti...pergh... syok badan aku melepakkan diri..hehe.....Sambil berborak ngan family..kalau ada bebudak nih, confim berebut, huhu...nasib belom ada... 

#rilex
#happy

---------------------------------

SAVE THE DATE !
THE BIGGEST ONE DAY SALE IS COMING TO YOU !

LINK HERE !

11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE is here! 
Prices as low as RM1, Discounts up to 90% Off, Collectible Vouchers worth RM11,000,000, SLASH IT and SHAKE IT... 

==========================================

Shopping is one of theraphy, SALE?? More, more best thing ever ! 

7 ulasan:

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

Wahhh.. Barangan pilihan Nona semuanya menarik

Mas Zull berkata...

Assalamualaikum nona...jom2 save the date...soping jom...

Siti Rohaida Yusof berkata...

nak off data..takut terbeli...kah..kah

Sunah Sakura berkata...

owh, oven tu bole berfungsi macam microwave jugak eksss

Sis Lin berkata...

Nak dekat 11.11 ni uiii ngerinyaaa nak klik sana sini..
Takut terbabasss soping hahahaha

Farah Dinah Hassan berkata...

ni yang rasa nak shoppingg ni hahahah

Shahida Dzulkafli berkata...

Iron tu nampak mengancam..