Lepaskan Cinta Jika Jodoh Tiada
DISEMBER 2018 !!

Isnin, 26 November 2018

AREA JOHOR : Brownies Menyelerakan keluaran Selera Sakura Buat Semua Terliur !

Brownies Dari Selera Sakura Yang Menggiurkan || Hati yang berduka pun terubat dengan brownies dari Selera Sakura. Yes, aku order hari tu sempena member department aku nak berhenti kerja. Entri pasal member aku SINI.

 
Siap dengan thumbs up kauu ! hehe

Brownies ni aku tempah special dari Selera Sakura. Aku memang dah lama target nak try merasa kesedapan brownies hand made by the owner..

Yes, rasanya sangat ngam ! Cukupp lembut dan sangat manisss, fuhh, tak muak ! Macam tak cukup pun ada...haha...

Tengok niii, woww, mana lah aku boleh tahan tengok brownies design ada banyak coklat camni...3D betul oi. 

Pelbagai pilihan brownies dan bars bersaiz 8'' dan 10'' .
Antaranya :-

1. Fudgy Brownies 
2. Congo Bars
3. Walnut Brownies
4. Almond Brownies
5. Nutty Brownies
6. Green Tea Brownies
7. Nutella Oatmeal Bars

Many more ! Kena check IG tuu..

Oh ya, design dan bahan-bahannya lengkap.... Cantik dan sedap! Menggiurkan betul lahhh !!


Lagi best, kalau muncul HAPPY BOX  ! kekeke~




Bagi yang nak try , boleh ke Instagram SELERA SAKURA


8 ulasan:

Mia Liana berkata...

wahhh.. terbayang-bayang kesedapan brownies sunah ni... rindu nak makan lagi...

Hernee Nazir berkata...

huwaaaa..nona kejam..sedapnyaaaaa bronis sunah..

Farah Dinah Hassan berkata...

Sedapnyaaa. Nanti nak order dr kak sunah lah.

Sunah Sakura berkata...

hahaha..maceh non...rajin kau non buat research pasal brownies akak..

Siti Suziana berkata...

wah..teringat masa mkn kat jamuan hari raya tahun nie..Bila la dpt rasa lagi..hehe agak2 de x servis delivery smpai pasir gudang..😅

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

Akk suka yg ada nutella

Sis Lin berkata...

Perghh sekali Non review, penuh satu wall muka browmies tu hahahaha

Shahida Dzulkafli berkata...

Happy box tu mengancam sungguh..