AREA JOHOR : Brownies Menyelerakan keluaran Selera Sakura Buat Semua Terliur !

November 26, 2018

Brownies Dari Selera Sakura Yang Menggiurkan || Hati yang berduka pun terubat dengan brownies dari Selera Sakura. Yes, aku order hari tu sempena member department aku nak berhenti kerja. Entri pasal member aku SINI.

 
Siap dengan thumbs up kauu ! hehe

Brownies ni aku tempah special dari Selera Sakura. Aku memang dah lama target nak try merasa kesedapan brownies hand made by the owner..

Yes, rasanya sangat ngam ! Cukupp lembut dan sangat manisss, fuhh, tak muak ! Macam tak cukup pun ada...haha...

Tengok niii, woww, mana lah aku boleh tahan tengok brownies design ada banyak coklat camni...3D betul oi. 

Pelbagai pilihan brownies dan bars bersaiz 8'' dan 10'' .
Antaranya :-

1. Fudgy Brownies 
2. Congo Bars
3. Walnut Brownies
4. Almond Brownies
5. Nutty Brownies
6. Green Tea Brownies
7. Nutella Oatmeal Bars

Many more ! Kena check IG tuu..

Oh ya, design dan bahan-bahannya lengkap.... Cantik dan sedap! Menggiurkan betul lahhh !!


Lagi best, kalau muncul HAPPY BOX  ! kekeke~




Bagi yang nak try , boleh ke Instagram SELERA SAKURA


You Might Also Like

9 00 otak engineer COMMENT

  1. wahhh.. terbayang-bayang kesedapan brownies sunah ni... rindu nak makan lagi...

    BalasPadam
  2. huwaaaa..nona kejam..sedapnyaaaaa bronis sunah..

    BalasPadam
  3. Sedapnyaaa. Nanti nak order dr kak sunah lah.

    BalasPadam
  4. hahaha..maceh non...rajin kau non buat research pasal brownies akak..

    BalasPadam
  5. wah..teringat masa mkn kat jamuan hari raya tahun nie..Bila la dpt rasa lagi..hehe agak2 de x servis delivery smpai pasir gudang..😅

    BalasPadam
  6. Perghh sekali Non review, penuh satu wall muka browmies tu hahahaha

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho