Senarai ahli JDT Blogger

Ogos 14, 2018

Hi ! Just entri santai ini hari.

Aku dah selamat update my bloglist for JDT Blogger list... Tengok ler kat sidebar..huhuu

Yang mana dah tidak bersama, kita tukar kepada yang baru, semangat serta wajah baru !

Anyone yang nak terjah jugak, teringin stalk ativiti kami....boleh ke link link berikut :-

Instagram : JDT Blogger 
Facebook : JDT Blogger
============================

 TERJAHHHHH JOMMM !

=============================
Ahli mesyuarat JDT Blogger :-

  1. Faizzah Amir
  2. Hernee Nazir 
  3. Mama Maszull
  4. Siti Rohaida
  5. Mar Mansor
  6. Uyul Rosli
  7. Mia Liana
  8. Farahuda
  9. Wazy
  10. Kak Seri
  11. Sis Lin
  12. Sunah Sakura
  13. Cik Tom
  14. Farahain Zfa
  15. Onlajer
  16. Nona Sani
  17. Kasih Juju
  18. Dilah
  19. Siti Suziana
  20. MSelim
  21. Rosaimi

You Might Also Like

9 00 otak engineer COMMENT

  1. hahahah..setelah sis lin merajuk yeee...terus update bloglist..bagussss

    BalasPadam
  2. Ada yang dah kenal dan ada yang belum tu. Btw kita dari team blogger pantai timur

    BalasPadam
  3. Hahahaha haaaa baru nampak list link kita hahahaha
    Tau ko takut Nona ya hahahahaha :p

    BalasPadam
  4. hahhahahhaa...semoga jdt blogger terus bersemangat...

    BalasPadam
  5. 21 ahli yang unik-unik belaka

    BalasPadam
  6. Ramai geng blogger.. best.. :)

    BalasPadam
  7. eheheh comelnyaaa ada ahli mesyuarat =)

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho