SALAM AIDILFITRI 2018 YOU ALL !!!

Jun 27, 2018

AIDILFIRTI 2018 || Hi Assalamualaikum ! Syukur masih bernyawa. Finally, my lappy already sembuh ~ Betapa kurindu nak berblog oi ~ kat HP, tak syok sangat nak tengok....i still nak guna laptop.

So sempena Syawal ni, Nona pun memaafkan kejadian ini, kuhantar repair laptop ke kedai :)


Orang lain dah start open house, kita baru nak wish raya ~ muehehe~

Selamat Hari Raya dan mintak maaf kalau sepanjang kenal di media sosial .... kita ada sakitkan hati awak-awak..... Yang memag dah jumpa dedepan, dah berwatsap jugak, maap kalau kata-kata i yang jujur and annoying kan anda semuaaaaa~



Adik, sepupu dan maksu akuu................

 

Grandma !

Kami beraya di Batu Pahat this year :)
-------------------------------



Ok lah, how your raya ?? hihi

You Might Also Like

8 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho