Membazar Dan .......

Mei 29, 2018

Yay, dah nak 15 Ramadan kann... Bulan Ramadan nih, kebanyakan masa memang singgah bazar.... Mak Nona cuti masak..haha..anaknya pulak lambat balik...so, ke bazarlah kita yop !

Image result for lawak puasa

You Might Also Like

3 00 otak engineer COMMENT

  1. Alhamdulilah, setakat ni, makan dan licin ke Sahur hehehe

    BalasPadam
  2. kalau ke bazar dah set nak beli apa.kalo teringin je baru pegi.
    Janji Kita

    BalasPadam
  3. Hehehe kalau Mai ke bazaar, memang semua nak beli itu ini, tapi mujur kat rumah ramai piranha, licinnn tak bazir, haha.

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho