Beloved and loved
OKTOBER 2018 !!

Isnin, 21 Mei 2018

Giveaway Time : Short Giveaway Ramadan

Assalamualaikum,

Hi ! Syukur masih bernyawa....Nona bukan tak nak hapdet, tapi laptop nih tak berapa nak sedap menaip sekarang...kena bersabor lebih untuk update, hehe~

Salam Ramadan Kepada Semua Muslimin dan Muslimat 

Semoga Ramadan kali ini membawa sejuta rahmat kepada kita... Semoga sihat dan kuat semangat untuk beribadah kepadaNYA.



So, giveaway time ! TAPI Giveaway nih tak buat kat blog, buat kat my IG @gelaktawa.

Sila lah join ya ~ Tak kisah, blogger or not, anda dipersilakan untuk sama memeriahkan Giveaway Ramadan ini... Hadiah ? Lipmatte Imanni Skinz untuk seorang winner dan top up RM 10 untuk seorang winner too :)


2 ulasan:

Sunah Sakura berkata...

rajin betul dak nona ni yeeee

Mayy Jie berkata...

Semoga dapat sambutannn