Giveaway Time : Short Giveaway Ramadan

Mei 21, 2018

Assalamualaikum,

Hi ! Syukur masih bernyawa....Nona bukan tak nak hapdet, tapi laptop nih tak berapa nak sedap menaip sekarang...kena bersabor lebih untuk update, hehe~

Salam Ramadan Kepada Semua Muslimin dan Muslimat 

Semoga Ramadan kali ini membawa sejuta rahmat kepada kita... Semoga sihat dan kuat semangat untuk beribadah kepadaNYA.



So, giveaway time ! TAPI Giveaway nih tak buat kat blog, buat kat my IG @gelaktawa.

Sila lah join ya ~ Tak kisah, blogger or not, anda dipersilakan untuk sama memeriahkan Giveaway Ramadan ini... Hadiah ? Lipmatte Imanni Skinz untuk seorang winner dan top up RM 10 untuk seorang winner too :)


You Might Also Like

2 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho