SENARAI WINNERS FOR GA HI NONA !

April 06, 2018

Hi ! Syukur masih bernyawa :)

Ok, Today Nona nak umum winners !!! Yayy ! Finally Nona siapkan entri winners ! Hehee~


Senarai peserta
Senarai Hadiah

40 orang peserta yang join :) So, jom tengok nombor siapa betuah tu yaa ~



TEMPAT PERTAMA 



TEMPAT KEDUA  - Update terbaru : 10/04/18




TEMPAT KETIGA



==============================

Yay ! Success ! Tahniahhhh yang bertuahhh amat tuhhhh~ 

Sila whatsap Nona di nombor 013 -7766848, Nona berniat nak post hadiah pada Ahad, 08/04/18.

Yang tak menang, harap maaf............jangan bersedihhh, next time ada banyak lagi hadiah menanti tau :)

Boleh cuba, rezeki tetap ada....ok :)


TERIMA KASIH BANYAKKKKKKK SEMUA YANG SUPPORT NONA ! TERUSKAN !!
ILEBIU ~

You Might Also Like

23 00 otak engineer COMMENT

  1. tahniah kepada semua pemenang!!

    BalasPadam
  2. tahniah yang berjaya ala xtaw nona buat gA

    BalasPadam
  3. tahniahhh kepada semua pemenang!

    BalasPadam
  4. tahniah kepada semua pemenang dan para peserta :)

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  6. Tahniah semua yang menang :)

    BalasPadam
  7. Tahniah kpd pemenang yg bertuah :)

    BalasPadam
  8. Tahniah buat semua pemenang ...

    BalasPadam
  9. Tahniahhhh diucapkan kepada semua pemenang...

    BalasPadam
  10. Allahu.. Cikla baru tau cikla terpilih. Dgn pantas cikla wasap awk ye. Maaf sesgt

    BalasPadam
  11. Wah, tahniah semua pemenang ^^

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho