Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Ahad, 22 April 2018

Lazada Birthday Festival Blogger Contest

Hi! How are you today?


Haaa, i would like to join this :) Lazada bring me to make my own dream, haha~
Let's start :)

a. Which location would you pick for Lazada's birthday party?

Nona pilih Legoland, Johor, Malaysia ! Sebab tempat tuh best~


b. Choose a party theme and pick one or several products on Lazada to decorate the venue.

Ok, for party theme, disebabkan Nona nak majlis yang ada banyyak aktiviti, bukan ucapan dan duduk sahaja.. maka  Nona nak buat Tema Rainbow ! Ya, kena sangat tema pelangi dengan tempat yang dipilih, ceria dan sangat colourful ! Semua yang datang hanya boleh memakai outfit berwarna pelangi sahaja.. huhu.

1, Colourful Happy Birthday Latex Balloon 100 pcs.



c. Which birthday cake will be served and which products on Lazada can help you prepare it? 

Birthday cake yang besar, dan dua tingkat...Nama Lazada dibuat gunakan lego...mesti cantikk !

So barang yang boleh digunakan dan dapat dari Lazada ialah :-

Creative Colourful Toy Brick Shape Silicon Cake Mold Chocolate Ice Tray Cube Mould.



Nice kan ! Boleh buat bentuk lego...letak tepi tepi hias...


d. Time to shine, pick your outfit on Lazada! 

Ok, Nona teringin nak OOTD dengan shawl baru....

Jelitasara Printed Instant Shawl (Black + Purple + Fuschia Pink)



Mesi jelita ar Nona buat OOTD, haha.. Lagi-lagi kalau nak cepat siap, memang pakai instant jew..



Psst, nampak tak, harga banyak offer tau... Dengan ini diwar-warkan  Birthday Festival bakal berlangsung pada 25-27 April 2018 ! Hurry Up ! KLIK SINI 


Ar, rugi kalau tak join shopping ! Banyak sale kot ! Ok lah, enjoy your day !

~ BEST TAK TEMA YANG AKU PILIH TU? hehe~




9 ulasan:

sayidah napisah berkata...

goodluck kak nona ! :D

Mrs Pip berkata...

Gudluck...

Hasrul Hassan berkata...

Ingat nak cari barang la masa lazada sale ni nanti

Siti Rohaida Yusof berkata...

wah..all the best nona

Sis Lin berkata...

Good luck Nona...
Ngeri gak nak klik Lazada ha ha ha

julia jamaludin berkata...

good luck nona

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata...

wahhhhh.. meriah betul ni

Yun Sing berkata...

Tudia.. dulu suka sangat shopping kat Lazada and Shoppee.. ni nak tengok sakit hati sebab boleh tengok ja. Hahaha!

Mas Zull berkata...

assalamualaikum nona....selamat berjaya nona...
** Mama Maszull