Terus Sebarkan Kasih Sayang Untuk Kebaikan
OGOS 2018 !!

Isnin, 2 April 2018

CATTLEYA Lipmatte Memukau Jiwa



REVIEW CATTLEYA LIPMATTE FROM IMANNI SKINZ || Hi ! Bibir munggil, dan seksi, tapi tak de sapu dengan lipmatte? Aduh, tak berseri lah nanti ! Jom dapatkan lipmatte terbaru dan best nih !

First, bagi yang kenal Nona, memang saya bukanlah pengguna lipstick but I love to try lipmatte sebab kriteria lipmatte yang ringan dan tidak tebal bila dicalit pada bibir.

Perkenalkan Cattleya Lipmatte yang dihasilkan dari bahan berkhasiat serta selamat sesuai untuk bibir kita! Tak kira bibir nipis ke, munggil ke...sexy ke...confirm terbentuk indah dengan Cattleya Limpatte ni tau :)

Bahan-bahan yang terkandung memang bebas alkohol, dan natural base.



Dapatkan 5 jenis Cattleya Limpatte ini untuk kekal berseri dan menawan walau di mana anda berada.





 


Geram je tengok....Kalau si pemakai sendiri dah terpukau, apatah lagi bila orang lain yang tengok, lagi terpegulah jawabnya.

Ok, mana nak dapatkannya??
Untuk bibir sihat dan cantik, sila terjah :-





Sementara offer, baik try and grab !


3 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

wow...nak sebatang pleaseee

Mar Mansor berkata...

yang sweet tu nampak memang sweet..

farhanna jafri berkata...

cantik warna desire tu