Sejenis Rindu Sebuah Memori

Mac 11, 2018

Makan Bersila Beramai Ramai || Ya...dah lama tak makan macam ni...sekarang makan kat atas meja...kalau duduk bawah pun..tetap ada meja kecil..letak food sikit sikit....


Rindu makan macam ni..dulu duduk sebelah arwah atok...i miss you atok....

Kalau family sebelah n9, rajin makan macam ni..dan bersila reramai....yang lebih sopan siap bersimpuh...tapi i tak berapa nak sopanlahh.....haha...Meriah tau....kalau tak duduk dalam kelompok ni..rasa terpinggir gila..ahahhaa...kadang tak muat kan...da ramai sangat...hoho...

Al Fatihah buat atuk Nona.....semoga rohnya dicucuri rahmat....Amin Ya Rabb 

You Might Also Like

5 00 otak engineer COMMENT

  1. kat rumah mak masih makan bersila macam ni.
    Janji Kita

    BalasPadam
  2. dah lama tak makan macam ni. Time raya je lah dapat merasa sebab ada peluang nak balik kg

    BalasPadam
  3. Sy pon suka makan bersila duduk tengok tv pon bersila

    BalasPadam
  4. saya yang tengok pun rasa rindu nak makan ramai2 bersila macam tu
    hehehe

    BalasPadam

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho