Peserta Giveaway? PLEASE ALERT KEJAP

Mac 17, 2018

Hi !

Just nak buat reminder ! PLEASE

Image result for alert

Ok, kepada semua peserta giveaway yang dahh join atau bakal nak join,  if takda IG, kamu diharapkan untuk gunakan IG orang lain :)

If not, sorry............tak dikira bakal pemenang, cuma Nona akan masukkan ke dalam bloglist sahaja sebab awak still buat syarat yang lain kan :) Bukan apa, sebab dah janjii dengan sponsor, so kalau takda ikut syarat, rasa serba salah pulak dari pihak saya...huhu...



Thank You All ! Belom Join ker??

JOMLAH KLIK SINI

#nonabuatgiveaway

You Might Also Like

5 00 otak engineer COMMENT

Berilah komen, walau hanya satu perkataan :)
Saya hargainya, jangan risau ya,
Kata2 semangat pun bolehh, saya sukakannya~
LIFE WITH LOVE memang macam ni, ohooho