Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Sabtu, 17 Mac 2018

Kulit Cerah Bersinar Dengan Collagen Protein Whitening Mask


 Collagen Protein Whitening Mask ||  Hi! Syukur masih bernyawa ini hari ! Yes, nak kulit sihat serta berseri? Nahhhh, cuba mask berwarna pink ni. Cute okayyhhh.

Bagi penggemar mask macam Nona, memang best pakai Collagen Protein Whitening Mask sebelum make up, sebelum tidur atau selepas seharian berpanasan di luar. Rileks kan wajah seharusnya menjadi rutin bagi seorang insan bergelar perempuan. 







Kelebihan Menggunakan Collagen Protein Whitening Mask :-

1. Dapat menegangkan kulit wajah.
2. Dapat melembapkan kulit muka
3. Dapat mencerahkan wajah....... :::
4. Dapat membuang kotoran atau minyak di wajah.
5. Kandungan collagen membuat wajah kelihatan berseri-seri selepas menggunakannnya.
6. Kulit sihat dan segar.
7. Dapat mengelakkan wajah daripada jeragat

Ia dihasilkan dari Korea Formula, dan di dalamnya terdapat bahan-bahan seperti :-

1. Ascorbic acid
2. Cucumber Fruit Extract
3. Methylparaben


Collagen Protein Whitening Mask ini adalah jenis peel off mask tau. So pakainya tak perlu lama pun.

Cara Menggunakannya :-

1. Sapukan rata di seluruh wajah.
2. Tunggu 5-10 minit atau sehingga ia betul betul kering.
3. Cabut perlahan-lahan.
4. Bilas dengan air suam.
5. Lap wajah dengan kapas muka.



Haaaaaaa, tengok cermin ! Hari-hari pakai mesti berubah sikit..... percayalahh!

HEHEE


~Share sikit rutin kecantikan you all?? ~
=================================

Look this !! YAYYYY ! Sekarang 24 K Gold Mask dah ada kawan...
Syok oooo PINK GOLD ditepek ke muka... Nice one, i love it !

 

Sambil tengok TV, Baca Novel, Lipat Baju, Basuh Pinggan, Tepek jap !


Stay Beautiful Everyone !








p/s: Ini entri share pengalaman , not berbayar ye :)


8 ulasan:

Lady SHAH berkata...

Bagus kalau ada collagen...anti penuaan.. hehe

AinAthirah Anuar berkata...

Selamat berhujung minggu dari https://theathra.blogspot.my/

Asyiqin berkata...

Blogwalking here.. jemput singgah blog sy ye :)

https://asyiqin89.blogspot.my/2018/03/muka-lebih-bersih-dengan-teknik-double.html

Siti Rohaida Yusof berkata...

WAH..MAKIN CANTIK LA LEPAS NI

Mar Mansor berkata...

time cuti syok bermasker

Nona Qiyah berkata...

Hahha, kak eda....harap harap..hahaha~

Ye Kak Mar, betul..... syokkkk time cuti...

yuup, anti penuaan

Mimi Azirah berkata...

First ime tahu pasal mask nih

ejulz berkata...

terbaek..