Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Isnin, 5 Mac 2018

Berniat Nak Buat Giveaway

Hi, syukur masih bernyawa.... Yes, busy.....nak nak sekarang fetival layang-layang..seronok menghabiskan duit..huhu...



Image result for MARCH

Bulan kelahiranku......................
Maka dengan ini, Nona plan untuk buat giveaway..................

Tapi TUNGGU JAP, Sebab aku baru lepas shopping kat festival lelayang.

Happening ! 4 hari berturut-turut aku singgah ke sana...hehe~

Jammed tak jammed, aku redah jer..sebab mengushar hadiah giveaway.....


Bajet ngam ngam je..sebab semua nak sponsor sendiri....it's ok..sis memang dah lama niat nak buat ~

Tapi bila dah beli hadiah tu...rasa macam aku suka....macam tak nak bagi lah plakk..kah3~

Tengok baju, tengok bag..tengok shawl....aduhai! Tak menahan iman nih tau !

So, nantikannya :) Tengah draft draft apa yang nak untuk giveaway kali nih :)

Sekian, terima kasihhh !

SOON :)

Harap-harap dapat sambutan..........syarat-syarat sonang je pon ............

TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUU~

6 ulasan:

Lady SHAH berkata...

Jgn lupa jemput saya untuk join GA ye..

PeRdU cINta berkata...

Menarik...lama kak PC tak join giveaway atau segmen...

Nurul Najihah berkata...

Wahhh bestnyaa nak join akak punya giveaway nanti...

Hans berkata...

buat jer
mesti ramai yang join

ejulz berkata...

saya support.. dah buat.. :)

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. SEGMEN JOM TUKAR2 BLOGLIST DARI EJULZ
2. Hari Bahagia
3. Cash Giveaway by FarhanaJafri
4. Cara nak dapatkan semula folder dalam pendrive

ejulz berkata...

kalau free join GA ejulz jugak k. tq