Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Rabu, 28 Februari 2018

Tengok Baby Dapat Menenangkan Hati

Assalamualaikum, hai !

Baby Nur Tasnim Amani ||   Comel....best sangat tengok baby...bau baby............anak kecil tidak berdosa.....dari syurga.....seronoknyaaaaaa pegang...



Dah lama tak pegang baby.....tak cium baby...i is geram!


Ini antara hadiah hadiah yang aku suka ushar bila nak membeli hadiahh baby.
Banyak betul pilihan comel comel dan berguna for baby and mommies! Sukaaa sangat tengokk, nak nak colour pink! Aigoooo~


 

Aku rasa macam nak beli jer banyak banyakkk.....tapi tak boleh membazir :)



Comelnya.....sedap jer dia photoshoot kan :)
Untunglah..banyak hadiahhhhh Tasnim ! Huhi ~

Tak sabar nak tengok dia melaram..haha~



Semoga kami diberi kesempatan merasa menjadik ibuu :)


======================

Semoga Nur Tasnim Amani menjadi anak yang solehah, penyejuk hati mama dan ayah, semoga diberi kemudahan dalam mengharungi kehidupan...........



4 ulasan:

PeRdU cINta berkata...

Kak PC pun suka ziarah baby...suka baunya tu....harum sangat2,

Hana Chie berkata...

Sejak Hana dapat adik... hari2 tak boleh miss peluk cium baby Liya hahaha ^^

Nur Azian Jaafar berkata...

cikyan pon suka baby..suka gila laaa.....

Hans berkata...

tengok baby memang rasa tenang